MTV'nin ilk taksiti için son gün 31 Ocak

Motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) bu yıla ilişkin ilk taksit ödeme süresi 31 Ocak Perşembe günü dolacak.

MTV'nin ilk taksiti için son gün 31 Ocak
MTV'nin ilk taksiti için son gün 31 Ocak
GİRİŞ 29.01.2019 15:41 GÜNCELLEME 29.01.2019 15:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gelir İdaresi Başkanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2019 yılına ait MTV'nin 1 Ocak'ta başlayan birinci taksit ödeme süresi 31 Ocak'ta sona erecek. 

 

 

Mükellefler, İnteraktif Vergi Dairesi üzerinden şifre girişi yapmadan sadece plaka ve TC Kimlik Numarası bilgilerini girerek borçlarını görüntüleyip ödeyebilecek.

Kuruma ait www.gib.gov.tr internet sitesi ve GİB Mobil uygulaması üzerinden 02.00-22.00 saatlerinde anlaşmalı bankalarla yabancı ülkede faaliyet gösteren bankaların kredi kartları ve banka kartlarıyla ödeme yapılabilecek. 

 

 

Ayrıca, vergi dairelerinden, anlaşmalı bankaların şubelerinden, internet bankacılığı, telefon bankacılığı, mobil bankacılık gibi alternatif ödeme kanallarından ve PTT iş yerlerinden de bu borçlar ödenebilecek. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Hoca 5 yıl önce Şikayet Et
    Ondan sonra vay cari açık niye yüksek. Kardeşim ithal mallara bindireceksin vergiyi
    Cevapla
  • Huseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu çok saçma! Önceden turkiye.gov. Tr den tek kalemde yatırabiliyoruduk. Şimdi ordan çıkmış, siteye giriyorsun. Mtv ödemeleri için tıkla yazıyor. Tıklayınca " burdaki hizmet felan siteye taşındı" uyarısı var. Oraya tıklıyorsun, tekrar bir önceki siteye geririyor. Saçma sapan olmuş
    Cevapla
  • Sis Dağı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kullandiginiz bir internet bankaciliginiz varsa veegi odemelerinden rahatlikla yatirabilirsiniz
    Cevapla
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    25 yıldır aynı arabayı biniyorum. Broadway 190 binde. Daha 3. Lastik takımı altında vergi toplam 160 lira sigorta 600 lira . Yilda toplamda bin liralık yakıt alıyorum. Sanayiye iki yılda bir muayene için gidiyorum. Bana hiç birşey pahalı gelmiyor.
    Cevapla
  • enişte 5 yıl önce Şikayet Et
    7143 taksitleride 31 ocak
    Cevapla