İzin çıktı! 7 ilimizde petrol aranacak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) 7 ilde kara ve deniz sahalarını kapsayacak şekilde 7 petrol arama ruhsatı verildi.

İzin çıktı! 7 ilimizde petrol aranacak
İzin çıktı! 7 ilimizde petrol aranacak
GİRİŞ 22.01.2019 09:34 GÜNCELLEME 22.01.2019 09:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün petrol hakkında müteallik kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

 

Buna göre, TPAO'ya Konya, Niğde, Siirt, Bitlis, Batman, Edirne ve Tekirdağ'daki kara sahaları için toplam 7 petrol arama ruhsatı tahsis edildi. Söz konusu ruhsatlar 5 yıl süreyle geçerli olacak.

YORUMLAR 8
  • İstanbullu 5 yıl önce Şikayet Et
    T.C. Kara ve deniz münhasır alanlarının tamamında enerji seferberliği yaparak derin sondaj teknolojisi kullanarak 15000 metreleri delebilen sondaj kuleleri ile petrol ve doğalgaz belirtileri veren her nokta bıkmadan,usanmadan, moralleri bozmadan, ümitsizliğe düşmeden, ısrarla delmeliyiz, ihtiyacımız olan petrolümüzü ve var ise doğalgazımızı çıkartmalıyız, enerjide her yıl 60 milyar dolar paramız kendi ülkemiz ekonomimiz içinde kalmalıdır. Devletim enerji konusunda milli seferberlik ilan etmelidir, kendi topraklarımızda yok ise dış ülkelerde aramalıyız...
    Cevapla
  • Bozkurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Halbuki Niğde Borda petrolü çıkarttılar ama devamını istiyoruz.ulukışla ilçesindede gaz çıktı ama buldular ama sonrası önemli bu gaz işleniyormu kimsenin bilgisi yok
    Cevapla
  • Petrolmüş 5 yıl önce Şikayet Et
    Çıksa bile sanki vatandaş kullana bilecek bizi temsil edemeyen meclis kullanacak
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatandasa petrol arama yada bulma izni verilirse emin olunki gece gunduz petrol bulmak icin calisir cabalar. Devletimiz. Petrolu arastirip bulana 5 milyon 2 milyon TL odul versin. Cihazini gelistirir bulur benim vatandasim.
    Cevapla
  • Halil 5 yıl önce Şikayet Et
    izin çıktı da inşallah bol verimli petrol da çıkar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle