Cumhurbaşkanlığı'ndan 3600 ek gösterge açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, milyonlarca memurun beklediği 3600 ek gösterge konusunun kabine toplantısında gündeme geldiğini söyledi. Kalın, "İmamlar, öğretmenler, hemşireler ve polisler, dört ana kategoride 3600 ek göstergeye çıkartılmasıyla ilgili çalışma devam ediyor." dedi.

Cumhurbaşkanlığı'ndan 3600 ek gösterge açıklaması
Cumhurbaşkanlığı'ndan 3600 ek gösterge açıklaması
GİRİŞ 16.01.2019 06:01 GÜNCELLEME 16.01.2019 06:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabine toplantısı saat 15.10'da başladı.

 

 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, basın toplantısında toplantıya ilişkin soruları yanıtladı. Kalın, milyonlarca memurun beklediği 3600 ek göstergeye ilişkin soruya cevap verdi.

Sözcü Kalın, 3600 ek göstergeye ilişkin soruya şu şekilde cevap verdi:

 

 

İmamlar, öğretmenler, hemşireler ve polisler, dört ana kategoride 3600 ek göstergeye çıkartılmasıyla ilgili çalışma devam ediyor. Tek bir paket halinde geçirilmesi planlanıyor. Gündemden çıkarma ya da unutma söz konusu değil. Çalışma tamamlandığında sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği bu söz kamuoyuyla paylaşılacaktır.

YORUMLAR 7
  • Diğer Sağlık 5 yıl önce Şikayet Et
    "hemşireler" dışında aynı statüde olan sağlık memuru, röntgen teknisyeni, laboratuvar teknisyeni, ebe gibi bir çok sağlık çalışanı var ve bu kişiler sadece hemşire denilmesinden rahatsız, eşimde dahil, yetkililerimiz veya sağlık bakanımız bu konuda rahatlatıcı bir açıklama yaparsa çok seviniriz. seçim öncesi netleşmesi çok sevindirici olur, insanı en çok yoran tedirgin eden belirsizliktir. Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz.
    Cevapla
  • mrt 5 yıl önce Şikayet Et
    bence hükümetimiz bu konuda tüm memurları kapsaycak bir çalışma yapsa diğer türlü farklı amaçlar için kullanılmak üzere koz olur
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi hayırlısı inşallah REİS SÖZ VERDİYSE YAPAR
    Cevapla
  • v.h.k.i. 5 yıl önce Şikayet Et
    Milyonlarca memurun gözü 3600 deniyor haberde, ancak neredeyse MEMUR haricindeki tüm kadorlara 3600 var memurlara yok gibi...?
    Cevapla
  • bekir peker 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah bekliyoruz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle