TMO ürünleri EPTTAVM'de satılacak

Toprak Mahsulleri Ofisi ile PTT Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde TMO’nun perakende satış ürünleri olan yeşil mercimek ve nohut www.ePTTavm.com üzerinden satılmaya başlanacak.

TMO ürünleri EPTTAVM'de satılacak
TMO ürünleri EPTTAVM'de satılacak
GİRİŞ 15.01.2019 17:41 GÜNCELLEME 15.01.2019 17:41

TMO Genel Müdürü Ahmet GÜLDAL ile PTT Genel Müdürü Kenan BOZGEYİK arasında imzalanan protokol çerçevesinde Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı kapsamında piyasa fiyatlarının altında TMO satış büfelerinde yapılan perakende yeşil mercimek ve nohut satışlarına elektronik satış da eklenerek daha geniş halk kitlelerine ulaşılması hedeflenmektedir.

Elektronik ticarete ilişkin düzenlenen protokol imza töreninde TMO Genel Müdürü Ahmet GÜLDAL yaptığı konuşmada “Bu yıl bizim için yeni ve şüphesiz oldukça önemli bir gelişme yaşandı. En son 25 yıl önce Kurumumuz iştigal alanında yer alan bakliyat ürünlerinin alımı ve satımı konusunda Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından görevlendirildik.

Tüketimi son derece önemli olan bakliyat stoklarımızı öncelikle natürel olarak satışa açtık ve ardından halkımıza uygun fiyatlarla ulaşmasını teminen imalatını gerçekleştirerek Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı kapsamında piyasa fiyatlarının %20-40 altıda perakende olarak satışa sunduk.

Satışa sunduğumuz ürünlerin gelişen teknoloji ve ekonomik gerekçelerle tüm halkımıza ulaşması için 178 yıllık bir geleneğe sahip olan PTT ile 80 yıllık TMO’nun tecrübelerini birleştirmek için bir araya gelmiş bulunmaktayız.

İki köklü kurum, modern ticaret yöntemlerini kullanarak halkımızın güvenle uygun fiyatlı bakliyat tüketebilmesini sağlamak ve ürünlerin ülkemizin hemen her yerine ulaşmasını temin etmek üzere güçlerini birleştiriyorlar. İmzalayacağımız protokol ile ilk etapta bakliyat olmak üzere TMO ürünlerinin e-ticaret yoluyla PTT üzerinden satışı gerçekleştirilecek. Ülkemiz için hayırlı bir girişim olmasını diliyor, sizleri saygıyla selamlıyorum.” dedi.

PTT Genel Müdürü Kenan BOZGEYİK de konuşmasında “İnovatif ve vizyoner bir bakış açısına sahip PTT, ürün ve hizmetlerini dijital çağın gerekleri doğrultusunda güncelliyor ve çeşitlendiriyor. Şirket, bu özelliğiyle ülkemizde dijital dönüşümün öncü kurumları arasında yer alıyor.

PTT’nin e-ticaret vizyonunu şekillendirirken yalnızca işlem hacmini ve kârlılığını artırmayı değil, yenilikçi atılımlarla ülke ekonomisine sunduğu katma değeri en üst seviyeye çıkarmayı da amaçlıyor.

Bu kapsamda Ülkemizin iki önemli kurumu arasındaki imzalanan işbirliği protokolü ile TMO ürünlerinin PTT’nin e-ticaret platformundan perakende satışı sağlanacaktır. Bu işbirliği sayesinde tüketiciler, www.epttavm.com platformu üzerinden satışa sunulacak TMO ürünlerine Türkiye’nin her köşesinden kolayca ulaşabilecek. Projenin ilk fazında TMO ve PTT’nin Mersin’de yer alan birimleri arasında nohut satışına ilişkin çalışmalara başlanacak. Protokolün süresi bir yıl olacak.

PTT ile TMO arasındaki protokol işbirliklerinin önemli bir parçasını teşkil ediyor. Bu protokol sayesinde ePttAVM.com, TMO ürünlerinde üretici ile tüketici arasında sağlam bir köprü olacak. Hayata geçirilen e-ticaret işleminin ülkemize, milletimize hayırlı ve bereketli olmasını dileriz.” dedi.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL