Birleştiren İhtiyaç Kredisi nasıl çekilir?

Ziraat Bankası, yeni uygulamasıyla, kredi kartı borcu bulunan müşterilerinin yanı sıra diğer bankalara kredi kartı borcu bulunanlara da ödeme kolaylığı sağlayacak.

Birleştiren İhtiyaç Kredisi nasıl çekilir?
Birleştiren İhtiyaç Kredisi nasıl çekilir?
GİRİŞ 09.01.2019 09:29 GÜNCELLEME 10.01.2019 09:06
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği Birleştiren İhtiyaç Kredisi, bireysel müşterilerin ve diğer bankalardaki kredi kartı borçlarını; gelirlerine uygun ödeme planı altında, uygun koşullarda birleştirme imkânı sunuyor.

 

 

Söz konusu krediyle gerek Ziraat Bankası müşterilerinin, gerekse diğer banka müşterilerinin borçluluk düzeylerinin dengelenmesi, finansal yapılarının daha sağlıklı ve yönetilebilir hale getirilmesi amaçlanıyor.

FAİZ ORANLARI

 

 

Birleştiren İhtiyaç Kredisi; 24 aya kadar aylık yüzde 1.10 ve 60 aya kadar aylık yüzde 1.20 faiz oranlarıyla sunulacak.

NAKİT ÖDEME YAPILMAYACAK

31 Aralık 2018 tarihi itibariyle nakit avans kullanılması veya kredi kartı harcaması nedeniyle kart borcu ödeme güçlüğü yaşayan veya gecikmede olan kişiler, borç ekstrelerini bankaya götürerek başvuru yapabilir.

Başvuru yapan kişilere nakit ödeme yapılmadan doğrudan borçlu olduğu karta ödeme yapılacak.

Dolayısıyla 1 Ocak'tan itibaren yapılan kart harcamaları kapsam dışı kalacak

YORUMLAR 44
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Ziraat Bankası insanlar la resmen dalga geçiyor.Keridi kart borcumuzun sadece 1ayini ödüyor.Bu ne saçmalık diğer ay nasıl olacak .birde bunlarla borçlanacağız.Yazık günah insanlara insanların umutlarıyla oynamaya yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Abdulkadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Selamunaleykum. Sayın Cumhurbaşkanı mızın kredi kartı yapilandirma açıklamasından sonra ziraat bankasına müracaat ettim. Bana vakifbank 'tan olan kredi kartım için vakifbank şubesinin doldurması gereken ek 1 form verdiler ve Vakifbank şubesi biz bunu doldurmayız neden müşteri kaybedelim diye reddetti. Ziraat bankası şubesi de o form olmadan kredi kullandirmam diyor. Bu nasıl iş. Ne yapacağız neolur yardımcısı olunuz.
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Ziraat bankası kredi vermemek için gereken bütün zorluğu çıkartıyor adam zorda Başkan açıklama yapmış banka kefil getir diyor adam bu durumda olmasa ne işi var Bankaya gitsin .
    Cevapla
  • Gülhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Soruma cevap verebilir misiniz iki kredi borcum var biri bankadan ihtiyaç kredisi diğeri vatan bilgisayardan aldığım ürün için, bir başka ise maaş aldığım bankadan kredili mevduat hesabımdaki borcu ödeyemediğimden taksitlendirdim bunları hepsi buna dahil mi , detaylı ve kesin bilgiye dayalı acil cevap lütfen
    Cevapla
  • misafir. 5 yıl önce Şikayet Et
    kredi ve eksi mevduat hesabi dahil degil sadece kredi karti
    Cevapla
  • selim 5 yıl önce Şikayet Et
    banka dıyorkı ziraat bankasın da hesabın olacak esnaf olmayacaksın heee pekı neyın ıhtıyacını karşilıyon anlamiş degılım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle