Poşetten memnun kalmadı parasını geri istedi

Dün başlayan ücretli poşet uygulaması kapsamında bir marketten alışveriş yapan vatandaş, poşetten memnun kalmadığını iddia ederek parasını geri istedi.

GİRİŞ 03.01.2019 06:02 GÜNCELLEME 03.01.2019 09:16
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

Türkiye genelinde, doğanın kirlenmesini önlemek amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı 'ücretli poşet uygulaması', 1 Ocak 2019 tarihinden başladı. Marketlere alışveriş yapmaya giden kişilerden bazıları satın aldıkları ürünleri, her biri için 25 kuruş ücret ödedikleri poşetlere koydu.

 

 

Tüm marketlerde başlayan uygulamada ilk poşet iade haberi de geldi. Marketten alışveriş yapan bir vatandaş, satın aldığı poşetten memnun kalmadığını iddia ederek iade talebinde bulundu. Vatandaşın iade talebine olumlu yanıt veren market çalışanları, poşete ödenen 25 kuruşu iade ederek makbuz kesti.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 136
  • Mene 5 yıl önce Şikayet Et
    Firmalar poşet maliyetlerini bize yüklemiş oldu sadece.stokladigimiz posetler bitinceye kadar alişmiş oluruz. Dahasi gider cöp poseti satin aliriz
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar eski kafalı kişi dolaşıyor ortalıkta, şaşılacak derecede. Bu uygulama kendi poşetini yahut kendi çantanı getiriniz diye hayata geçti, sizin keyfinize göre kullan at diye değil. Azıcık çevrenizide düşünün, ama nerede o kafa. Neymiş, pahalıymış, önce doğa gelir sizin keyfiniz ve duyarsızlığınız değil.
    Cevapla
  • Bey 5 yıl önce Şikayet Et
    Keşke bira kutularinada aynısı uygulansa
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    bi poşeti ne kadar da sorun ettik. bence geç kalınmış bi uygulama. poşet deyip geçmeyelim. onun hammaddesi petrol ve dış ticaret açığı vermemizin en büyük sebebide petrol
    Cevapla
  • Gurbetçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Paralı poşet kaliteli olmalı hemen yırtılmamalı ...
    Cevapla
  • benseno 5 yıl önce Şikayet Et
    Petrolden yapiliyormusta cocuklarin gelecegiymiste bindigin araba suyla calisiyor sanirim
    Cevapla
  • Miniklerin gelecegi 5 yıl önce Şikayet Et
    Mesaj Hala alinmamis veya Hala cok gec kalinmis önlem alinmasi gerekildigini anlamamisiniz Galina.Bu posetler cocuklarimizin gelecegini maf ediyor.Posetin kalitesi degil. File kullan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle