Trabzon'da üretiliyor! 64 ülkeye satılıyor

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesindeki Organize Sanayi Sitesi’nde üretilen elektrikli ısıtıcılar 63 ülkeye ihraç ediliyor.

Trabzon'da üretiliyor! 64 ülkeye satılıyor
Trabzon'da üretiliyor! 64 ülkeye satılıyor
GİRİŞ 02.01.2019 05:55 GÜNCELLEME 02.01.2019 06:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Avrupa ülkelerinin tamamına, Kanada ve ABD’nin yanı sıra sıcak ülkeler Brezilya ve Suudi Arabistan’a da elektrikli ısıtıcı ihraç eden Albayrak kardeşler hedeflerini ihracat sayısını yükselmek için ürün listelerini geliştiriyor. 1987 yılından itibaren faaliyet gösteren ve 2000 yılından sonra da ihracata başlayan Albayrak kardeşler el işçiliğini ön planda tutuyor.

 

 

YENİ ÜRÜN TALEBİ

Cemsan Elektrikli Cihazlar Sanayi ve Ticaret Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Osman Albayrak, katma değeri yüksek ürünleri üreterek ihracat sayısını yükselttiklerini belirterek yurtdışında ürettiklerini ürünün kalitesini beğenildiğini söyledi. Albayrak, “İhracat yaptığımız ülkeler artık bizden yeni ürünler istiyor” dedi. İhracat gerçekleştirilen ülkelerden biri olan Çin’de ürünlerinin beğenildiğini vurgulayan Albayrak, “İhracatımız üretimin yüzde 70’ine ulaştı. İç piyasadan daha fazla dış piyasada talep görüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 5
  • Adıyamanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Devlet Büyüklerime ricada bulunacağım Türkiye Uzay Sanayisini Geliştirmesini ve çalışmalarını Ülkemizin çalışkan insanları olan Trabzonlu kardeşlerimize verilsin diyorum inşallah geleceğin japonyası Trabzon olacaktır Allah işinizi rast getirsin
    Cevapla
  • yağız gökay 5 yıl önce Şikayet Et
    geleceğin japonyası trabzon?????yahu git bir japonyayı görde ondan sonra sallaaaa
    Cevapla
  • Başka il yokmu 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonra trabzon imparatorluk kurar bütün türkiyeyi sömürür
    Cevapla
  • HASAN KAYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Girişimcimizi ve emeği geçenleri yürekten tebrik ediyorum. Var olan alt yapıya elektronik boyut kazandırılarak ürün çeşitliliğine gidilmeli. KTÜ elektronik mühendisliği bölümü ile işbirliği yapılacak ortam hazırlanmalı.
    Cevapla
  • Trabzonlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah Allah bereketini artırsın...
    Cevapla