Türk Telekom'dan açıklama geldi: Ücret alınmayacak

Turkcell'in ardından Türk Telekom'da akıllı telefonlar da bulunan ‘Kişisel Erişim Noktası’ özelliğinin kullanımı için ücret alınmayacağını açıkladı.

Türk Telekom'dan açıklama geldi: Ücret alınmayacak
Türk Telekom'dan açıklama geldi: Ücret alınmayacak
GİRİŞ 26.12.2018 13:33 GÜNCELLEME 26.12.2018 13:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türk Telekom'dan yapılan açıklama;

Akıllı cep telefonlarında bulunan ve ‘hotspot’ olarak adlandırılan ‘Kişisel Erişim Noktası’ özelliğinin kullanımına 1 Ocak 2019’dan itibaren ücret getirileceği tartışmaları üzerine abonelerimizin doğru bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

Türk Telekom, müşterilerinin kendi mobil internet paketlerini dizüstü bilgisayar, tablet gibi farklı cihazlarla “Kişisel Erişim Noktası/ Hotspot” özelliğini kullanarak farklı cihazlarla paylaşmalarından herhangi bir ücret talep etmemektedir.

Ayrıca Türk Telekom’un, herhangi bir Wi-Fi (kablosuz internet) ağına erişimin olmadığı durumlarda kullanıcıların cep telefonları vasıtasıyla ‘hotspot’ özelliğini kullanarak aygıtlarını internete bağlayabilmelerinde herhangi bir aygıt sayısı sınırlaması da bulunmamaktadır.

YORUMLAR 5
  • Soygun düzeni 5 yıl önce Şikayet Et
    Müşteri güvenliği diyen operatörler önce 0888.... gibi numaralar ile ilgili müşteri güvenliğini sağlasın. Ve devlet. Devlet böyle 0888.... gibi numaralar arandığında dakikada ödenecek ücretin ses ile arama başlamadan bildirilmesini sağlasın. Booking.com için gösterilen tepkiyi devlet neden diğer haksız düzenler için göstermez. Mesela UBER.
    Cevapla
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    888 numaralar sabit hatlardaki 900lü numaralar ile aynı. Özel servis numaralarını aramaya kapattırın.
    Cevapla
  • Sadık 5 yıl önce Şikayet Et
    Turkcell bu konuda yanlış yapıyor, abone kaybeder, tepki çeker, derhal iptal etmesi lazım
    Cevapla
  • Temel Candan 5 yıl önce Şikayet Et
    Adı gecen operator seslı mesaj parasını da soyle alıyor ornegın bırını aradın caldı dorduncu calmada daldın kapamadın tak seslı mesaj devreye gırıyor aynen ıstemedıgın halde seslı mesaj ucretı kıtlenıyor arayan kısıye..
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten buna bir hakkınız yok Ben ücretini fazlasıyla verdiğim kullanım haklarımı istediğim gibi kullanırım
    Cevapla