Bakan Albayrak'tan asgari ücret açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, asgari ücretin belli olmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Bakan Albayrak'tan asgari ücret açıklaması!
Bakan Albayrak'tan asgari ücret açıklaması!
GİRİŞ 25.12.2018 15:17 GÜNCELLEME 25.12.2018 15:18
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "2018 yılında ekonomide yakaladığımız güçlü performansı, vatandaşlarımıza verdiğimiz müjdelerle taçlandırıyoruz. Asgari ücret zammı, enerji indirimleri ve istihdam destekleri ülkemize, milletimize, ekonomimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

 

 

İşte o paylaşım:

 

 

 

YORUMLAR 19
  • Prusali 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi tamam da bakandan asıl müjde olan kayıp kaçak ve okuma bedeli denilen şeyi kaldırmasını ve bizi elektrik firmasinin derebeyliginden kurtarmasını istiyoruz .
    Cevapla
  • serkan55 5 yıl önce Şikayet Et
    Başarılarınızın devamını bekliyoruz böyle güzel haberlerle
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence zam işi iptal edilmeli memurundan işçisine hepsine alım gücü artırılmalı insanların zama gerek kalmamalı
    Cevapla
  • Karsli 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun devletimizden, ben de asgari ucretliyim, dort cocugum var, maasim yine de yeterli degil, ek ilave isler yapiyorum yine de baki olsun devletimiz, herseyin duzelecegine inaniyorum, bir an da olacak seyler degil, Allah eksik etmesin, göstermesin.
    Cevapla
  • selim 5 yıl önce Şikayet Et
    darısı memur maaşlarının başına diyen memurlar sizin şartlarınız işçiden asgari ücretlinin maaşından haklarından çok çok daha iyi mukayese dahi kabul olmaz zaten senelerdir varsa yoksa memur memur emeklisi devlet sizi her zaman kayırdı en iyi zamları hakları zaten hep aldınız ama görüyorum ki hala bi doyumsuzluk mevcut şükür deyin sizin haliniz çok çok iyi asgari ücretli ne yapsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle