Turquality'den Kerevitaş'a destek!

Dondurulmuş gıdanın lider şirketi Kerevitaş, SuperFresh markasıyla Turquality desteği almaya hak kazandı.

Turquality'den Kerevitaş'a destek!
Turquality'den Kerevitaş'a destek!
GİRİŞ 24.12.2018 14:09 GÜNCELLEME 24.12.2018 14:09

Turquality Programı’yla hedeflerinin SuperFresh markasının bilinirliğini yurtdışına taşımak olduğunu söyleyen Kerevitaş Genel Müdürü Zeynep Dilmen, “SuperFresh markası altındaki ürünlerimizi bugün, 4 kıtada 29 ülkeye ihraç ediyoruz. Çalışmalarımızı hem markamıza hem de sektörümüze katkı sağlamayı amaçlayarak sürdürmeye devam edeceğiz. Turquality programının sağladığı destekle hedeflerimizi büyüteceğiz” dedi.

Yıldız Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kerevitaş’ın dondurulmuş gıdadaki lider markası SuperFresh, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, 'Türk ürünlerinin yurtdışında markalaşmasına yönelik faaliyetlerin desteklenmesi' amacıyla verilen Turquality Programı desteğini almaya hak kazandı.   

SuperFresh, böylelikle Turquality desteğiyle sektördeki liderliğini global pazarlara da taşımayı hedefliyor.

Ürünlerimizi 4 kıtada 29 ülkeye ihraç ediyoruz

Kerevitaş Genel Müdürü Zeynep Dilmen, SuperFresh’in 400’ün üzerinde ürün çeşidiyle, 2017 yılı itibariyle Türkiye’de dondurulmuş gıdada yüzde 56’lık pazar payı ve yüzde 97 marka bilinirliliğine sahip olduğu bilgisini verdi.

Turquality Programı’yla hedeflerinin SuperFresh markasının bilinirliğini yurtdışına taşımak ve bu bilinirliği yaymak olduğunu söyleyen Dilmen, “2017’de ihracatta büyüme oranımız yüzde 84’e ulaştı. SuperFresh markası altındaki ürünlerimizi bugün, 4 kıtada 29 ülkeye ihraç ediyoruz. Türkiye ve yurtdışındaki müşterilerimize sağladığımız 400’ün üzerinde ürünün kalitesinden ödün vermiyoruz. SuperFresh bugün, unlu mamullerden sebze, et ve su ürünlerine kadar en geniş ürün yelpazesine sahip marka. Tüm kategorilerdeki ürünlerimizin ve ağırlıklı olarak tarımsal ürünlerin ihracatını gerçekleştiriyoruz. Konserve ton balığı kategorisinde ve dondurulmuş gıda kategorisinde ise markalı perakende ihracatında lideriz. Ar-Ge Merkezimiz ve inovasyon çalışmaları ile sektörü geliştirirken, düzenli ve etkili tüketici yatırımıyla pazarın da büyümesine katkı sağladık. Çalışmalarımızı hem markamıza hem de sektörümüze katkı sağlamayı amaçlayarak sürdürmeye devam edeceğiz. Turquality programının sağladığı destekle hedeflerimizi büyüteceğiz, yurtiçindeki liderliğimizi yurtdışına da taşıyacağız. Global pazarda bir Türk markasını daha büyük oyuncular arasında rekabet etmesini sağlayacağız. İhracat hacmimizi büyüteceğiz” bilgisini verdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL