ABD'de büyük kriz! Borsa sert çakıldı

New York borsası, haftanın son işlem gününde Amerikan federal hükümetinin bütçe krizi nedeniyle gece yarısı kısmen kapanacağı endişeleriyle sert değer kaybetti.

ABD'de büyük kriz! Borsa sert çakıldı
ABD'de büyük kriz! Borsa sert çakıldı
GİRİŞ 22.12.2018 02:01 GÜNCELLEME 22.12.2018 02:02
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kapanışta, Dow Jones Endeksi yüzde 1,81 düşüşle 22.445,37 puana, Standard&Poor's (S&P) 500 Endeksi yüzde 2,06 kayıpla 2.416,58 puana ve Nasdaq Teknoloji Endeksi yüzde 2,99 azalışla 6,333.00 puana geriledi.

 

 

ABD Başkanı Donald Trump'ın Meksika duvarı için finansman içermeyen bir bütçe tasarısını imzalamayacağı restiyle ortaya çıkan bütçe krizi, endeksleri haftanın son işlem günü de aşağı çekti.

Amerikan Kongresi, yerel saatle gece yarısına kadar Trump'ın onaylayacağı yeni bir tasarıyı geçiremez ya da Trump geri adım atmazsa federal hükümet bir kez daha kısmi ve geçici olarak kapanacak.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Salih Doğru 5 yıl önce Şikayet Et
    Zulüm yapan hiç bir zaman kazanmaz, bu ilahi kanundur... Ateist olsun veya müslüman olsun, gerçi müslüman zulüm yapıyorsa imanından şüphe edilirç.
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 5 yıl önce Şikayet Et
    daha abd nin ortadoğu afrika ve afganistanda verdiği zayiatın ve katliamın bilançosu çıkartılmadan kendi içinden zarar görmeye başladı biraz cesur ve akıllı olabilseydik bunlara meydanı daha fazla boş bırakmaz kök söktürürdük...
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bakalım ABD perişaniyet günlerin başladı.
    Cevapla
  • erol 5 yıl önce Şikayet Et
    yoksa battımı amerika
    Cevapla
  • Türkiye sevdalısı 5 yıl önce Şikayet Et
    terörist zalim işkalci abd batacaksın batışın çok yakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle