Berat Albayrak açıkladı! 'Yol haritası hazır'

Gıda Komitesi toplantısına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Tarımda ithal girdi bağımlılığını azaltma ve tarımsal erken uyarı sistemine ilişkin 2019 planlaması başta olmak üzere önemli başlıklarda yol haritamızı hazırladık" dedi. Albayrak, 2019'da çok daha stratejik adımlar atacaklarını da sözlerine ekledi

Berat Albayrak açıkladı! 'Yol haritası hazır'
Berat Albayrak açıkladı! 'Yol haritası hazır'
GİRİŞ 20.12.2018 06:10 GÜNCELLEME 20.12.2018 06:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gıda Komitesi toplantısı gerçekleştirildi. Gıda Komitesi toplantısına, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve ilgili kurum başkanları katıldı.

 

 

Berat Albayrak, toplantıya ilişkin Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Önemli başlıkların ele alındığı toplantıya ilişkin Albayrak,"2018’in son Gıda Komitesi toplantısını gerçekleştirdik. Tarımda ithal girdi bağımlılığını azaltma ve tarımsal erken uyarı sistemine ilişkin 2019 planlaması başta olmak üzere önemli başlıklarda yol haritamızı hazırladık." ifadesini kullandı.

Albayrak, 2019'da çok daha stratejik adımlar atacaklarını da sözlerine ekledi.

 

 

YORUMLAR 1
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    çiftçi ekipman alamayacak duruma geldi . Bir ilaç makinesinin fiyatı 30.000 TL ne kazanıyoruz da nasıl alalım bunları . Her yıl ziraat bankasına borcu olanların borcunu sileceğinize çiftçiye mazotta gübrede ve ekipmanda destek sağlayın..
    Cevapla