Halkbank'tan 2 milyar dolara kadar tahvil ihracı

Halkbank yurtdışında 2 milyar dolara kadar tahvil ihracına karar verdi. KAP'a yapılan açıklamada teminatsız borçlanma araçlarının en yüksek vadesi 12 yıl olacak

Halkbank'tan 2 milyar dolara kadar tahvil ihracı
Halkbank'tan 2 milyar dolara kadar tahvil ihracı
GİRİŞ 19.12.2018 09:16 GÜNCELLEME 19.12.2018 09:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Halkbank yurtdışında 2 milyar dolara kadar tahvil ihracına karar verdi. Bankanın dün akşam KAP'a yaptığı açıklamaya göre özkayank hesaplamasına dahil edilecek olan teminatsız borçlanma  araçlarının azami vadesi 12 yıl olacak.

 

YORUMLAR 4
  • VATANSEVER 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi birileri diyebilir ki Türkiye'nin yaptığı bu tahvil ihracına ihtiyacı vardır ve uluslar arası ticaret prensiplerine aykırıdır. O zaman, yapılacak olan doğru hareket; DOLAR HARİÇ, Euro, sterlin, Rus rublesi, Çin yuanı gibi para birimlerine endeksli tahvil ihracı olacaktır. Yoksa Allah korusun dolara endeksli olarak yapılan bu tahvil ihracı, bize Amerika tarafından pkk’ya verilen silah ve bomba olarak geri dönecektir.
    Cevapla
  • VATANSEVER 5 yıl önce Şikayet Et
    Tam aksine, kısasa kısas bir ekonomi politikası gütmek gerekir. Yani AMERİKAN DOLARINI İÇ VE DIŞ TİCARETTE GİDEREK AZALTMAK VE DAHA İLERİ AŞAMALARDA (Örneğin Suriye'nin kuzeyine yapacağımız harekâtta ABD kendi askeriyle bizim karşımıza çıkarsa) DOLARI TAMAMEN YASAKLAMAK GEREKİR. Bu da piyasada bulunan bütün dolarların, Devletin alacağı resmi bir kararla zorunlu olarak belirli bir tarihe kadar Merkez Bankasına teslim edilmesi ile mümkün olacaktır.
    Cevapla
  • VATANSEVER 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'ye karşı siyasi, ekonomik, istihbarat alanında savaş açan, askeri savunmamızı geliştirmemizi engellemek için elinden geleni yapan ve hatta düşman terörist unsurları (Pkk, Deaş, Fetö ve vb.) eğitip örgütleyip üzerimize saldırtan Amerikan emperyalizminin en önemli silahı olan DOLARA DAYALI DEVLET TAHVİLİNİ PİYASAYA SÜRMEK HAYATİ BİR HATADIR.
    Cevapla
  • VATANSEVER 5 yıl önce Şikayet Et
    2 Gün önce açıklanan Hazine ve Maliye Bakanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, bireysel yatırımcılara sunulan finansman araçlarının çeşitlendirilmesi ve yatırımcı tabanının genişletilmesi amacıyla 17-21 Aralık'ta talep toplama yöntemiyle Euro ve dolar cinsinden devlet tahvili ihracı gerçekleştirilecek. Senetler, 28 Aralık Cuma günü yatırımcıların hesaplarına aktarılacak. Denmişti.
    Cevapla