Faizleri indiren banka sayısı üç oldu

Ziraat ve Vakıfbank'ın ardından Halkbank da kendisiyle çalışan inşaat firmalarından konut alanlara kredi faiz oranlarını yüzde 0,98'e indirdiğini açıkladı.

Faizleri indiren banka sayısı üç oldu
Faizleri indiren banka sayısı üç oldu
GİRİŞ 18.12.2018 16:42 GÜNCELLEME 18.12.2018 16:57
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Halkbank konut kredisini yüzde 0,98'e kadar indirerek hem konut üreticisi firmaların taleplerine hem de banka müşterilerinin konut ihtiyacına cevap verecek.

Banka aylık yüzde 0,98 faiz oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 Bin TL'ye kadar konut kredisi kullandıracağını açıkladı.

 

Halkbank'ın aktif olarak kredili çalışmakta olduğu firmalarla işbirliği içinde sunduğu konut kredisi kapsamında, aylık yüzde 1,78 olarak belirlenen faiz oranlarında konut kredisi kullanıcılarının yüzde 0,98'i aşan faiz maliyetlerini anlaşmalı firmalar üstlenecek.

Bankanın konut kredisi faizlerinde sağladığı uygun oranlar Halkbank ile kredili çalışmakta olan firmaların elinde bulunan inşaatı tamamlanmış konutlar ile inşaatı henüz devam etmekte olan konutların satışını kapsayacak.

 

Özellikle alt ve orta gelir grubu başta olmak üzere, konut sahibi olmak isteyen herkesin uygun şartlarla finansmana erişimini amaçlayan düzenleme firmaların konut stokunun eritilmesini sağlayacak.

Kullandırılan konut kredilerinin bir kısmının, söz konusu firmaların Halkbank'taki kredilerinin geri ödenmesinde kullanılacak, bu düzenleme firmaların üzerindeki mali yükü hafifleterek Halkbank tarafından kullandırılan kredilerin akışkanlığına da olumlu bir katkı sağlayacak.

 

YORUMLAR 10
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş biri de çıkıp firmaları neden açıklamıyor. Millet de firmaları bilsin de ona göre araştırmasını yapsın..!
    Cevapla
  • Okuyucu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü değildir. İnşaat sektörü ile ihracat yapılmaz aksine bazı yapı elemanları ithaldir. Ekonominin lokomotifi işçilik maliyetleri de değildir. Zira yabancı sermayelerin kurduğu fabrikada yapılan işçilik modern kölelik sistemidir. %100 yerli sermaye ve işgücü sayesinde üretilerek ihracat yapılan sektörler asıl ekonominin lokomotifidir.
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    ne bu simdi insaat firmalarini mi kurtaracak vatandaslar ????!?!!!
    Cevapla
  • Duyarlı Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    bu numaraları çok gördük
    Cevapla
  • Hı Hı 5 yıl önce Şikayet Et
    Herşey firmalara ve büyük başlara. Firmalara indirim yap , firmalar da halka satarken indirim yapmadan yüksek fiyattan satmaya devam etsin. Bu çalışmayı yapacağınıza halka düşük konut kredisi versenize. Yalandan halkı kandırmayın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle