Dünya ikincisi Servcorp yeni yılı kutladı

Esnek çalışma alanları fikrinin dünyadaki önemli oyuncularından Servcorp, çözüm ortağı olduğu kişi ve kurumlarla güçlü bağlar kurmaya devam ediyor. Hazır ofis sektörünün kurucusu Servcorp, bu yılki son etkinliğini, renkli bir davetle yeni yıl heyecanını kutlayarak gerçekleştirdi.

Dünya ikincisi Servcorp yeni yılı kutladı
Dünya ikincisi Servcorp yeni yılı kutladı
GİRİŞ 15.12.2018 11:19 GÜNCELLEME 15.12.2018 12:21

İş dünyasının yükselen trendlerinden olan hazır ofis fikrini, 40 yıl önce Avustralya’da bularak 23 ülke, 54 şehir ve 160 lokasyona yayılan Servcorp; şık, ergonomik ve teknolojik hazır ofis, sanal ofis ve coworking gibi esnek çalışma alanlarını profesyonel hizmet anlayışıyla sunarken, iş dünyasının sosyalleşme ve motive olma ihtiyacını da unutmadı.

 

 

Kurucu olmak ve borsaya kote olmak gibi sektöründe hep ilklere öncülük ederek devleşen esnek çalışma alanları sağlayıcısı Servcorp, yıl içerisinde gerçekleştirdiği çeşitli etkinliklerle de iş dünyasının motivasyonuna katkı sağlıyor. Yılın son etkinliğini gerçekleştiren Servcorp, müşterilerinin birbirlerini tanıması, yeni dostluklar ve iş fırsatlarının geliştirilmesi, çalışanlarının ise motivasyon toplamasını amaçlayarak yeni yıla sıcak bir karşılama hazırladı.

 

 

Yeni Yıla Nostaljik Bir Merhaba

Her yıl farklı bir konseptle işlenen Servcorp Yeni Yıl Partisi’nde Servcorp müşterileri ve çalışanları, bu yıl 80’ler & 90’lar konseptiyle buluştu. Müşteri portföyünün yüzde 60’ı, dünyanın en iyi 2000 şirketi arasında yer alan Servcorp’un Yeni Yıl Partisi, Servcorp Türkiye Ülke Direktörü Damla Özgönül’ün açılış konuşmasıyla başladı.

2019’da Yeni Lokasyonlar

Servcorp Türkiye Ülke Direktörü Damla Özgönül, davete katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında; Türkiye’de üçüncü bir lokasyon planladıklarını aktardı. Berlin’den Almanya pazarına giriş yapacaklarını söyleyen Özgönül, bir sonraki hedeflerinin Rusya pazarı olduğunu ifade etti.

“Servcorp Home ile 40 Bin Servcorp Müşterisine Ulaşabilirsiniz”

Yakın zamanda müşterilerinin hizmetine sundukları Servcorp Home sistemi hakkında da bilgi veren Damla Özgönül, “Servcorp Home kendi teknoloji ekibimiz tarafından geliştirilmiş olup, aynı zamanda 40 binin üzerinde müşterimize ulaşabileceğiniz çevrimiçi bir topluluk platformudur. Bu platform sayesinde bir sonraki müşteriniz, yatırımcınız veya iş arkadaşınız ile tanışabilir, çok özel etkinliklerden haberdar olabilirsiniz.” dedi.

Gecede emeği geçen Servcorp ekibine de teşekkür eden Damla Özgönül, mikrofonu Met Orkestrasına bıraktı. 80’ler ve 90’ların sevilen şarkılarının seslendirildiği gecede davetliler gönüllerince eğlendi.

Servcorp Home (Servcorp Topluluğu) Nedir?

Sanal ofis, hazır ofis, coworking ve toplantı salonları gibi çeşitli çalışma alanları çözümleri sunan Servcorp’un kendi teknoloji ekibi tarafından hazırlanan, 40 binden fazla Servcorp müşterisinin birbiriyle iletişim kurarak işbirliği yapmasına imkân tanıyan çevrimiçi bir iletişim ağıdır.