Fransa ve İngiltere'yi bıraktı! Tek derdi Türkiye

Türkiye'nin büyüme rakamları açıklandı, İngiliz Financial Times rakamları değerlendirerek bir felaket senaryosu ortaya çıkardı.

Fransa ve İngiltere'yi bıraktı! Tek derdi Türkiye
Fransa ve İngiltere'yi bıraktı! Tek derdi Türkiye
GİRİŞ 11.12.2018 15:09 GÜNCELLEME 11.12.2018 15:09
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Dünyanın en saygın ekonomi gazetelerinden birinin tek derdi Türkiye . En çok okunan ekonomi gazetelerinden biri olan Financial Times'da Türkiye'nin büyüme rakamlarına ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

 

 

Rakamların olumlu olmasına karşılık İngiliz'in felaket tellallığı bitmiyor.

DURAĞAN SÜRECE GİRİLİYOR

 

 

Üçüncü çeyreğe ilişkin açıklanan verilerin değerlendirildiği Financial Times'da, Türkiye'nin büyümesinin durağanlaşarak eksi yönde seyretmeye başlayacağına değinildi.

Özellikle döviz spekülasyonunun açtığı yaraların önümüzdeki dönem içerisinde kendini göstereceğinin belirtildiği yazıda olumsuz verilere yer verilmedi.

FRANSA'YA SESSİZ KALDILAR

Dünyanın en saygın ekonomi gazetelerinden biri olan Financial Times'ın tek derdi Türkiye, çünkü Avrupa'nın dev ekonomilerinden biri olan Fransa'nın ekonomik çöküşüne hiç yer verilmiyor. Özellikle 17 Kasım'dan bu yana süren eylemlerin ülkeye verdiği ekonomik zararlar, büyüme rakamlarına bile etki etti.

2019 için yüzde 0,40'tan 0,20'ye düşürülen büyüme beklentisi konusunda tek bir haber bile yazmayan Financial Times, Türkiye'ye en ufak bir konuda bile diline dolamaktan geri kalmıyor.

İNGİLİZLER ÇARESİZ, İTALYANLAR BATIYOR

Avrupa'nın batmak üzere olan ülkelerinden biri de İtalya. Özellikle, varını yoğunu satıp borç ödemeye, ülkeyi ayakta tutmaya çalışan İtalyanlar konusunda da Financial Times sessiz tutumunu sürdürüyor.

İngiliz merkezli Financial Times, kendi ülkesinde yaşanan Brexit krizine karşı eli kolu bağlı bir şekilde kalırken, Türkiye'ye aslan kesildiği konularda ise kendi ülkesinde kediye dönüşüyor.

YORUMLAR 25
  • gerçek 5 yıl önce Şikayet Et
    İşin içinde ingilizler varsa iki kere düşüneceksin bunlar bizim kadim düşmanlarımız bizimle ilgili düşüncelerinde asla bir değişiklik olamaz sadece zamanını kollarlar bunlar.. bize karşı dosluklarını gerçekten ispatlamış ülkeler Pakistan,Afganistan,Azerbaycan,Libya bu ülkeler bizim savaş durumlarımızda hep yanımızda olmuşlardır gerisi faso fiso...
    Cevapla
  • oturunda 5 yıl önce Şikayet Et
    kendi dertlerinizi halledin....Türkiye her halukarda kendi sıkıntılarını halleder....
    Cevapla
  • Pilli pilot 5 yıl önce Şikayet Et
    Eee ne olsun eskiden sovusledikleri turkiyeyi özlemişler bir algı operasyonu bir dolar bir mark derken afrika cumhuriyetlerini gibi türk halkının tüm altın ve dövizini yurt dışındaki batan avrupa devletlerini finanse ederken şimdi 15 temmuz olmayınca batma noktasına geldi... ingilizlere sira gelmeden algı operasyonuna uğraşıyor yoksa kendide batacak.. bunu biliyor...
    Cevapla
  • nurcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hem bizim altınımızla ayakta duruyolar hem de bize sallıyorlar 450 bin ton altınımızı çekelim ingiltereden hibe edelim çine bakalım canları yanınca nasıl ağlayacaklar
    Cevapla
  • yola devam 5 yıl önce Şikayet Et
    türkiye büyüme rakamlarıyla bunlara öyle bir fark attı ki, azıcık düşük çıktığında salyaları akıyor. atık bunları takmıyoruz, çünkü bunlar saldırdıkça biz büyümeye devam ediyoruz onlar da batmaya. kendileri akıllarına geldğinde çok geç uyandıklarına yanacakalr.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle