20 bin avro yedi

Sırbistan’da Belka adlı keçi, sahibinin 20 bin avrosunu yedi.

20 bin avro yedi
20 bin avro yedi
GİRİŞ 06.12.2018 09:47 GÜNCELLEME 06.12.2018 10:53
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Sırbistan medyasının haberine göre, Arandelovac şehri yakınındaki Ranilovic köyünde yaşayan Simic ailesi, 10 hektar toprak almak için 20 bin avro topladı. Satıcıyı bekleyen aile, parayı sayıp masaya bıraktı.
 
Milena Simic, "Kayınpeder sabah hayvanlara yem vermek için çıktı ve kapının açık kaldığını fark etmedi. Birkaç yıldır bizde yaşayan keçi Belka, eve girerek masadaki parayı yemeye başladı. Bir hışırtı ve gürültü duyunca kocam neler oluyor diye bakmaya gitti ve çok fenalaştı, neredeyse kalbi duracaktı. Belka masadaki tüm parayı yedi, sadece 300 avro kaldı, geriye kalan para çiğnendi ve yutuldu" diye anlattı.
 
Kadın, "Kocam o andan itibaren konuşmuyor, sadece oturup tek bir noktaya bakıyor" diye ekledi.
 
Haberde, keçinin kesilip kızartıldığı da aktarıldı.

 

 

KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 19
  • birbeyinoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    o kadar para masanın üzerinde bırakılıyor ve kapıda açık kalıyor, çok ilginç!...
    Cevapla
  • Sayko 5 yıl önce Şikayet Et
    Keçi de pek savurganmış canım bir günde 19700 € yenir mi cık cıkkk ;)
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Gurbetçilerin sevmediği ülke Sırbistan. Çok yol parası alıyorlar. Akaryakıt pahalı artı kazıklama var mesela pos cihazı bozuk diye 20 cent litre başı fazla alıyor. Sadece bi petrol sistemi iyi yeşil logolu. Bi çok insanları iyi davranmıyor! Keçi ile ne alaka? Bilmem aklıma geldi. Idare edin.
    Cevapla
  • nail 5 yıl önce Şikayet Et
    sırpların aklı bu kadar demekki keçi kadar akılları yok . parasını yemeyen sırp ın avrosunu keçiler yer yeni bir atasözü oldu.keçileri kaçırmak sözü doğru oldu adam şimdi keçileri kaçırdı
    Cevapla
  • nail 5 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın en aç insanı bile bir oturuşta bu kadar yiyemez en fazla 400 şiş et yenmişti sanırım o da etse etse 100 avro eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle