İBB Başkanı Uysal'dan İDO açıklaması

İDO'nun iç hat seferlerini durdurma kararından geri atarak seferleri sürdüreceğini açıklamasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Uysal, "Benzer şey tekrar olursa biz Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımızı yolda bırakmayız"

GİRİŞ 30.11.2018 13:34 GÜNCELLEME 30.11.2018 13:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, İDO'nun seferlere devam etme kararıyla ilgili olarak "Şirket tekrar bu tür aksaklıkları ortaya çıkarırsa gereğini yaparız. Şuanda da hazır halde bekliyoruz. İstanbullulara hayırlı olsun diyorum" dedi.

 

 

Uysal, İDO'nun seferlerini devam ettirme kararıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uysal, " Yapılan bir kamu hizmeti. İDO'dan açıklama gelince biz 'vatandaşımızı mağdur etmeyiz' demiştik. Gerekli hazırlığı yaptık. Feribotları iskelelerde hazır hale getirdik. Tabi bu arada şirketle görüşmeler yaptık. Şirket yetkilileri de bir değerlendirme yaptılar ve 'Biz bu kararımızdan geri dönüyoruz. Tekrar seferlerimiz devam edecek' dediler. Yakıt fiyatlarını gerekçe gösteriyorlardı. Petrol fiyatlarındaki düşüşün etkili olduğunu düşünüyorum. Ben şirket yetkililerine teşekkür ediyorum. Ama olaki benzer şey tekrar olursa büyükşehir belediyesi olarak vatandaşımızı yolda bırakmayız. Şirket bu tür aksaklıkları ortaya çıkarırsa gereğini yaparız. Şuanda da hazır halde bekliyoruz. İstanbullulara hayırlı olsun diyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • ak genç 5 yıl önce Şikayet Et
    toplu taşıma özelleştirilecekse çok sıkı kurallarla bağlanmalı,geri alım olacaksa zarar etmeden alınmalıdır.
    Cevapla
  • Hakan Günver 5 yıl önce Şikayet Et
    İDO'yu kaldırmaya teşebbüs eden İstanbul'dan ayrılıp başka şehirde yaşasın
    Cevapla
  • Mahmut Akar 5 yıl önce Şikayet Et
    İdo nedir yahu? Niçin özelleştirirler ki bu tür stratejik kurumları???
    Cevapla