Bakan açıkladı: Büyük bir kriz yok, inceliyoruz

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Durumu hassasiyetle inceliyoruz. Fiyatların artışından faydalanmaya çalışan stokçular var. Soğanla ilgili çok büyük bir kriz görmemekle birlikte, stokçuları takip edeceğiz" dedi.

GİRİŞ 29.11.2018 17:01 GÜNCELLEME 29.11.2018 17:05
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile TZOB arasında imzalanacak iş birliği protokolü imza törenine katıldı.

 

Pakdemirli, "Tarımı, meteorolojiden bilgiden uzak düşünemesiniz. Bu çiftçimizi üreticimizi, milyonlarca çiftçimizi ilgilendiren bir protokol. Ziraat Odaları Birliği ile yaptığımı bu protokolle birlikte çiftçimizin bir adım daha yanında olacağız. Sabah kalktığında bizi görecek, bizi hissedecek. Bizden gelen mesajları görecek. Tedbirini de buna göre alacak" dedi.

Stokçuluğa ilişkin değerlendirmelerde bulunan Pakdemirli, "Durumu hassasiyetle inceliyoruz. Fiyatların artışından faydalanmaya çalışan stokçular var. Soğanla ilgili çok büyük bir kriz görmemekle birlikte, stokçuları takip edeceğiz" açıklamasında bulundu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 18
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Soğan hala pahalı.Dürüstçe para kazanmaya çalışan yok
    Cevapla
  • yiğido58 5 yıl önce Şikayet Et
    İç Anadolu bölgesinin tek gelir kaynağı olan arpa, buğday gibi fiyat belirleyin, gerekiyorsa ithalat izni verin
    Cevapla
  • Ismail hakki efendi 5 yıl önce Şikayet Et
    Inancli insan bunu yapmaz mesele inanctir doyumsuzluk Allah yadimcimiz olsun
    Cevapla
  • Edirneli 5 yıl önce Şikayet Et
    Malını serin ve Kuru yerde deploying vatandas niye karaborsacı olsun? Simdiye kadar o soganlar patates ler her Boyle saklanup piyasaya arz edilirken sindiden sonra niye istifcilik oluyor?
    Cevapla
  • m3hk 5 yıl önce Şikayet Et
    O zaman devlet ithal etse enflasyonu yukseltmese o zaman devlet karaborsacıları yemiş oluyor değilmi. 2 tl ye aldığın soğan gelecek hafta 4 sonraki hafta 7 olursa kusura bakma soguk hava deposu hikaye demektir.
    Cevapla
  • doğrular 5 yıl önce Şikayet Et
    ürün kıtlığı yokken fiyatlara aşırı zam yapıyorsa istifçi olur,karaborsacı olur, depolamada sorun yok, piyasaya uygun şekilde satmayıp, fiyatlarla oynar ve aşırı kar etmeye yeltenirse sorun var
    Cevapla
  • Vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulkemizde cogunlugun derdi vurgunla para kazanma.. ureten paylasan nesil gitti ac gozlu daha cok kar edeyim derdi ile insanlarin yasamini zora sokan bir nesil.. 30kazanacagina 20 kazan ama cevreye huzur getirsin bereket getirsi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle