Yol haritasını açıkladı! Aralıkta başlıyoruz

Aralık ayında yeni bir yatırım ve istihdam seferberliği başlatacaklarını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "2019'a güçlü bir şekilde giriş yapacağız" dedi.

GİRİŞ 27.11.2018 14:37 GÜNCELLEME 27.11.2018 16:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yeni bir yatırım ve istihdam seferberliği başlatılacağını açıkladı.



Ekonomide yaz aylarında maruz kalınan olumsuz gelişmelerin yavaş yavaş silindiğini ve seçim ikliminin bu olumlu gidişi gölgelemesine izin vermeyeceklerini vurgulayan Erdoğan, şunları söyledi:

"Gün bekleme değil, tam tersine fırsatları değerlendirme günüdür, uluslararası yatırımcıların giderek artan ilgisi ülkemizdeki çevrelere örnek olmalıdır. Aralıkta bu çerçevede çok olumlu gelişmeler yaşanmasını bekliyoruz. Aralık ayı ile birlikte yeni bir yatırım ve istihdam seferberliği başlatarak 2019'a güçlü bir giriş yapacağız" dedi.

 

 

YORUMLAR 7
  • hyr 5 yıl önce Şikayet Et
    aralık kredi kart borcumu odeyemiyorum
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis varsa sorun yok inşAllah.
    Cevapla
  • enver 5 yıl önce Şikayet Et
    vallahi ve billahi ne bir bağlantım var ve nede bir akrabalık bağım. bir selam dahi vermişliğim almışlığım yok. gönlümden ankara bbb adayı olarak Mustafa Tuna geçiyordu. göreve başladığında bir kan değişimi yaptı ve sessiz sedasız bir çok yatırımı tamamladı. hiç de vitrin süsü olmadı. kendisini kutluyorum. bundan sonra da çizgisinin mütevazi bir şekilde devam edeceğine inanıyorum.
    Cevapla
  • teyaree 5 yıl önce Şikayet Et
    faizler ne olacak esnaf nefes alamıyor bankalar girtlaklarina yapişmış pakete ihtiyaç yok fazi indirin yeterli doları sadece ithalat ihracatçılar kullanacak sekile getirin yeterli piyasa duzelir
    Cevapla
  • hasan altay 5 yıl önce Şikayet Et
    biz multeci kamplarinda calistik 3 sene ve bize kadro verilmedi bize tekrar acilacak bekleyin denildi ama kamp acilmadi bizde kadro alamadik. butun kamplar aldi gaziantep islahiye de bazi calisanlar alamadi. sayin Cumhurbaşkanım bize de kadro verin beraber calistigimiz arkadaslarin cogu aldi biz mahkemeye gec verdik diye siz hakkinizi kaybettiniz dendi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle