Dünya devi noktayı koydu! Türkiye'den çıkmıyoruz

Bir İspanyol haber sitesinde Garanti Bankası'nın yüzde 49'una sahip olan BBVA'nın Türkiye'den çıkacağına yönelik haber yayımlandı. Garanti Bankası yetkilileri: "BBVA'nın Garanti'deki paylarını satacağı yönünde çıkan haberler asılsız. BBVA Türkiye'de olmaktan memnun, Türkiye'den çıkmayı düşünmüyor" dediler.

Dünya devi noktayı koydu! Türkiye'den çıkmıyoruz
Dünya devi noktayı koydu! Türkiye'den çıkmıyoruz
GİRİŞ 26.11.2018 17:09 GÜNCELLEME 26.11.2018 17:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bir İspanyol internet haber sitesinde Garanti Bankası'nın yüzde 49'una sahip olan BBVA'nın Türkiye'den çıkacağına yönelik haber yayımlandı. Garanti Bankası yetkilileri ise bu haberi yalanladı.

TÜRKİYE'DE OLMAKTAN MEMNUN

Haberin yayımlandığı İspanyol sitenin itibarı olmayan bir haber sitesi olduğuna dikkat çeken yetkililer "BBVA'nın Garanti'deki paylarını satacağı yönünde çıkan haberler asılsız. BBVA Türkiye'de olmaktan memnun, Türkiye'den çıkmayı düşünmüyor" dediler.

İspanya'da bir internet sitesinde çıkan haberin aslı astarı olmadığını vurgulayan yetkililer, BBVA'nın Türkiye'de olmaktan memnun olduğunu ve Türkiye'den çıkmayı düşünmediğini dile getirdi. Yetkililer ayrıca yakında ayrılacak olan BBVA Yönetim Kurulu Başkanı Francisco Gonzalez Rodriguez'in yerine gelecek olan BBVA Group CEO'si CarlosTorres Vila'nın Garanti Bankası'nın satın alınmasında öncü olduğunu vurguladılar. 

 

 

YORUMLAR 4
  • Ali Veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Zorunlu ise tercih yerli ve milli banka olmalı, olmalı ki toplam mevduat bir havuzda toplansın. Halk, Vakıflar, Ziraat.
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Niçin çıksınlar faiz gani gani.
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    BEN TÜRK üm hos ülkemde yasamiyorum her hangi bir bankda da param vs yok lakin olsaydi dahi devlet bankalari haric hic bir bankaya bi iki puan fazla faiz veriyor vs düsüncesiyle para yatirmazdim sayet önceden bilmeden her hangi yabnci ortakli bir banakya hesap acmis olsaydim da fetö darbesi sonrasi edindigim düsünce bana DEVLETIMIN yaninda olmami söyler her kosulda
    Cevapla
  • serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    yok birde çıksaydı, garanti bankası yine kazanç rekortmeni.
    Cevapla