6 bin Aselsan’lı Anıtkabir’de

Türk savunma sanayisinin en büyük kuruluşlarından ASELSAN, 43’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yönetici ve çalışanlarıyla Anıtkabir’e ziyarette bulundu.

6 bin Aselsan’lı Anıtkabir’de
6 bin Aselsan’lı Anıtkabir’de
GİRİŞ 15.11.2018 09:25 GÜNCELLEME 15.11.2018 09:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün, kurum yöneticileri ve  çalışanlarıyla Arslanlı Yol’dan geçerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün  mozolesine geldi. Görgün’ün mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda  bulunuldu.

43. yıl gururu

Görgün ve beraberindekiler daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti.  Haluk Görgün, burada Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı:

“Ulu Önder Atatürk, ASELSAN ailesi olarak kuruluşumuzun 43’üncü yılını  kutladığımız bu günde gururla yüksek huzurlarınızdayız. Kurulduğu günden bugüne  ASELSAN, küresel pazarda yarattığı değerlerle sürdürülebilir büyümesini koruyan,  stratejik bir ortak olarak güven duyulan, çevreye ve insana duyarlı bir milli  teknoloji firması olarak varlığını sürdürmekte, ülkemizin 2023 hedeflerine  ulaşması arzusuyla çalışmalarında emin adımlarla ilerlemektedir. Kahraman  ordumuzun ve milletimizin ASELSAN’ı olmak için ilerlediğimiz teknoloji  yolculuğunda, ‘Bilim ve fen nerede ise oradan alacağız ve her ulus kişisinin  kafasına koyacağız. Bilim ve fen için kayıt ve şart yoktur.’ özdeyişiniz ana  ilkemiz olmuştur. Ruhunuz şad olsun.”

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    İşte Türkiye'nin gururu aslanlar
    Cevapla