SSB dev ihale için ilana çıktı

Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB), "Bütünleşik Simülasyon Sistemleri Tedariki Projesi" ihalesi için ilana çıktı.

SSB dev ihale için ilana çıktı
SSB dev ihale için ilana çıktı
GİRİŞ 13.11.2018 08:38 GÜNCELLEME 13.11.2018 08:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

SSB'nin internet sitesinde yer alan ilana göre, Proje kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı envanterinde bulunan ve envantere girecek olan Taktik Tekerlekli Zırhlı Asayiş Araçları ile idari hizmet araçlarının sürücü eğitimlerinde etkinliği artırmak amacıyla Taktik Tekerlekli Zırhlı Asayiş Araçları (Kobra I, Kobra II, Kirpi I, Kirpi II, Ejder Yalçın, Vuran) için Kapalı Kabin TTZA ve idari hizmet araçları (Otobüs, Kamyon, Kurtarıcı ve Devriye Müdahale Aracı) için Açık Kabin Sürücü Simülatörleri geliştirilecek. Ayrıca uzaktan erişim imkanı olan İnteraktif Eğitim Modülü ve Ciddi Oyun tedarik edilecek olup, uzaktaki birliklerin de sisteme dahil olması sağlanacak.

 

 

Tedarik edilecek olan simülatörlerle sürücü eğitimlerini alacak personelin yeteneklerinin artırılması ve eğitimlerinin maliyet etkin gerçekleştirilmesi ve pekiştirilmesi hedefleniyor. Bu maksatla tedarik edilecek simülatörlerin, eğitimlerin fiili etkinliğini artıracağı değerlendirildi.

Proje yerli firmalara açık olup, teklif verecek firmanın eğitim simülatörleri alanında savunma sanayii sektöründe minimum 5 yıl üretim/geliştirme tecrübesine ve en az 50 çalışan personele sahip olması gerekiyor.

 

 

Teklifler 15 Mart 2019 tarihi yerel saat ile 16.00’ya kadar SSB’ ye sunulacak.

YORUMLAR 1
  • Uzman. 5 yıl önce Şikayet Et
    Dev ihale füze vs. değil simülatör için mi?
    Cevapla