Türkiye'den 4 ülkeye vize kolaylığı

Libya, Kazakistan, Özbekistan ve Tacikistan vatandaşlarının Türkiye'de tabi olduğu vize rejimi hakkındaki Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye'den 4 ülkeye vize kolaylığı
Türkiye'den 4 ülkeye vize kolaylığı
GİRİŞ 11.11.2018 17:07 GÜNCELLEME 11.11.2018 17:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de  yer alan 326 sayılı kararla, Libya devletinin 12 yaşından küçük ve 65 yaşından  büyük umuma mahsus pasaport hamili vatandaşlarının Türkiye'ye yapacakları her 180  gün içinde azami 90 gün ikamet süreli turistik amaçlı seyahatlerinde vize  muafiyeti sağlandı.

Resmi Gazete'deki 327 sayılı Cumhurbaşkanı kararı ile de Kazakistan'ın  resmi ve umuma mahsus pasaport hamili vatandaşlarıyla Özbekistan ve Tacikistan'ın  umuma mahsus pasaport hamili vatandaşlarının Türkiye'ye yapacakları  seyahatlerinde, her 180 gün içinde 90 günü aşmamak kaydıyla 30 gün olan vizesiz  kalış süreleri 90 güne çıkarıldı.

YORUMLAR 6
  • Hakan Taşer 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu dört ülkeden de Türkiyeye gelenler kesinlikle kaçak çalışmak veya huzursuzluk çıkarmak için geliyorlar. Kesinlikle alınmamalı.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bayrampaşada önüm arkam sağim solum özbekli afganlı suriyeli..gelsinler başımızın üstünde yerleri var ama ahlaksızlık hat safhada
    Cevapla
  • KaFKaS CePHeSi 5 yıl önce Şikayet Et
    yahu türkiye bir han insanlar ose biryolcu.
    Cevapla
  • Bora 5 yıl önce Şikayet Et
    Çuvalı alan geliyor ülke kimliksiz Suriyeli dolu , diğer ülke vatandaşlarıda artık suriyeliyiz demeye başladı oh ne ala memleket
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede vize var mıydı ya her yer yabancı kaynıyor birleşmiş milletler gibiyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle