Financial Times yazdı: Erdoğan ile uçuşa geçti

Son 15 yılda artan destinasyonları ve yolcu taşıma kapasitesiyle tüm dünyada dikkat çeken Türk Hava Yolları (THY) için Financial Times'da geniş bir analiz yayımlandı. Analizde THY'nin geçmişte kötü şartlarda hizmet verdiğinin ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğiyle birlikte firmanın uçuşa geçtiğinin altı çizildi

Financial Times yazdı: Erdoğan ile uçuşa geçti
Financial Times yazdı: Erdoğan ile uçuşa geçti
GİRİŞ 08.11.2018 14:12 GÜNCELLEME 08.11.2018 14:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Analizde, İstanbul'un Avrupa ve Asya'nın ortasında bulunan önemli bir güç olduğunun vurgusu yapılırken, şehrin kıtalararası uçuşta aktarma merkezi olduğu ifade edildi. THY'nin uluslararası 252 destinasyona uçuş gerçekleştirdiğine ve bu sayede de dünyanın en fazla noktaya uçan havayolu markası olduğuna dikkat çekildi. İstanbul Havalimanı'nın da geniş şekilde ele alındığı analizde, THY'nin büyümeye devam etmesinin beklendiği kaydedildi. Bunun yanı sıra Erdoğan'ın havacılıkta başarıyı sadece ekonomi için değil aynı zamanda 2023 kutlamalarında Türkiye'nin altyapı başarılarını merkeze oturmak için de istediği vurgulandı.

 

 

Bu arada THY 9 aylık dönemde 1 milyar 149 milyon dolar esas faaliyet kârı gerçekleştirdi. Şirket aynı dönemde net kârını 3 kat artırarak 9 aylık dönemi 755 milyon net kârla kapattı.

YORUMLAR 9
  • adanali tamer 5 yıl önce Şikayet Et
    reis sana helal olsun seni ibretle hayretle gururla izliyorum seni cok seviyorum it ürür kervan yürür hesabi durmak yok yola devam senin hirsina gurban olayim,
    Cevapla
  • izmir 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel haberler
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Britanya birleşik krallığının inşaAllah sonu olacak. Yaşasın Büyük Türkiye Cihan Devleti. Allah'ın cc Ayetlerine karşı savaşan devletler yıkılmaya mahkûmdur. Afrikada en çok ölümlere sebep olan devlet UK olmuştur. Biz ise Afrikayı ölümlerden kurtarıp yaşarıyoruz evel Allah cc. Tabiiki biz Thy ile uçacağız ya ne zannettiniz ha!
    Cevapla
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Eee 100 senedir Haydutluk yapip ekmek yiyorsunuz, biz ise haydutluk yapmadan yeni ekmek yemeye basladik. Adam olsaydiniz sevinirdiniz ama nerde.
    Cevapla
  • Yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Maşaallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle