Bahçeli'den erken emeklilik açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emeklilikte yaşa takılanlara ilişkin, "Bugünkü ekonomik dönemde ısrarcı olmama kanaatindeyiz" dedi.

Bahçeli'den erken emeklilik açıklaması!
Bahçeli'den erken emeklilik açıklaması!
GİRİŞ 29.10.2018 16:47 GÜNCELLEME 29.10.2018 16:47
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emeklilikte yaşa takılanlara ilişkin, "Diğer muhalefet partileri ile aynı alanda bulunmak istemiyoruz. İP, CHP ve HDP ile aynı, yan yana olmak istemiyoruz. Onlar parlamenter sisteme dönme çabasında. Biz bu duruşlarını benimsemiyoruz. EYT konusunda MHP'nin seçim beyannamesinde madde vardır. Arkadaşların ön hazırlığı olmuştur. Bu konunun, bugünkü ekonomik şartlarda 700 milyarı bulacak. Bugünkü ekonomik dönemde ısrarcı olmama kanaatindeyiz. Meclis araştırması açılması konusunda MHP görüşlerini saklı tutmakla birlikte çekimser oy kullanmıştır" dedi.

Bahçeli, "MHP her ilde her seçim bölgesinde kendi adayları ile seçime girecektir. İstanbul'dan bir sürprizimiz olabilir" diye konuştu.

 

 

Emeklilikte yaşa takılanlar

Kamuoyunda 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' ya da 'EYT' olarak adlandırılan, prim gün süresini doldurmasına karşın yaş şartını yerine getiremediği için emekli olamayan vatandaşların bekleyişi devam ediyor.

YORUMLAR 24
  • tuarek 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlara göre bir şey yok 2 yıl vekillik yap emekli ol .600 tane vekil ne iş yapar bunların danışmanı yardımcısı derken 5000 kişi oluyor. Bunlar devletin sırtına yük değil tabi neden çünkü vatandaşın sırtına yük
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Erkekler 63 yaşta kadınlar 61 yaşta emekli olsun tavsiye ediyorum inşaAllah. Yok öyle bedava yaşam. Çalışmak zorundayız.
    Cevapla
  • osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yazan ya kamuda calisiyor
    Cevapla
  • vatandaş 1453 5 yıl önce Şikayet Et
    kadın erkek 60 ideal bence.
    Cevapla
  • eytli 5 yıl önce Şikayet Et
    bende eyt magduruyum bir kaç önerim var 1- biz emekli olamayacaksak 45-50 yaşında sgk primini yarısını işveren ödesin bizide işe alsın genclere tam emeklisi gelmiş ama yaş bekleyenlerden yarım prim alınsınki işveren bunları işe alsın yoksa almıyor. 2-devet memurlarının işi garanti oldugundan 80 yaşına kadar merdiven girişinde bastonuyla oturarak çalışıyormuş gibi yapabilir özel sektördeki çalışanlara 5 yıl yıpranma verlmeli iş kaygısı psikolojik baskı oldugu için ve ezilen maaş alamayan özel sektör çalışanlarına
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam Günlerdir ,Aylardır EYT ,EYT diyerek 38 yaşında emekli olmak istiyor? ... Varmı öyle 3 kuruşa 5 köfte?.
    Cevapla
  • Eyt80 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben 17 yaşında çalısmaya başladim söke soke alacaz
    Cevapla
  • osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunuyazan ya emekli yada kamuda calisiyor burdann suyluyotum emekliligi geleni gonderin isszlik azalsin
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    8000 bin gün pirimi senmi odedin fabrikalarda vardiyalı çalışarak
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Benimle mi çalıştın 25 yıl
    Cevapla
  • .... 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizde bi araştırın 38 yasında varmı diye....hepsi kirk kusur yasında en az...
    Cevapla
  • Oku-Anla-Anlat. 5 yıl önce Şikayet Et
    Aktif şu anda çalışan işçilerle emekli olmuş işçiler SGK ya TAHSİL DERECELERİNİ VE KIDEMLERİNİ BELİRTEN BİR DİLEKÇE YAZARLAR İSE DİLEKÇE YAZAN İŞÇİ VE İŞÇİ EMEKLİLERİNİN MAAŞI OTOMATİKMAN Tahsil derecesine ve Kıdemine göre ayarlanacaktır.Benden söylemesi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle