Açılışına bir hafta kala, İGA, İstanbul Yeni Havalimanı için “Zafer Anıtı” temalı reklam filmini yayına aldı.

Tüm dünyanın büyük bir merakla beklediği İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılmasına bir haftadan az süre kaldı. Havalimanı projesinin inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA’nın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na denk gelen büyük açılış için hazırladığı reklam filmi dün akşam itibariyle tüm ulusal TV kanallarında ve dijital – sosyal medya mecralarında yayınlanmaya başladı.

29 Ekim sabahı İstanbul Yeni Havalimanı’nda çalışmak üzere gururla hazırlanan bir güvenlik görevlisi, bir hostes ve bir mühendisin heyecanıyla giriş yapan reklam filmi, “Biz beraber olunca, kimse sınır koyamaz bize, her zorluğu getiririz dize, engeller vız gelir bize, hayaller döner gerçeğe, ulaşırız büyük zaferlere” mısralarına da yer veriyor.

Filmde; “Güçlü Türkiye ekonomisinin benzersiz eseri İstanbul Yeni Havalimanı, Cumhuriyetimizin 95. Yılında hizmetinizde” denilerek Cumhuriyet Bayramı ile İstanbul Yeni Havalimanı’nın hizmete girmesi birlikte kutlanıyor.

İlk olarak İGA’nın sosyal medya kanallarında yayınlanan reklam filmi, ardından ulusal televizyon kanallarında ve diğer online mecralarda da yer almaya başladı.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • işçi 18.11.2018 15:29
    iga paramı yeddi
  • Meral 25.10.2018 20:50
    Adı belli İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Havalimanı
  • Meral 25.10.2018 20:48
    Adı ne
  • ÇINAR 25.10.2018 10:02
    Gururumuz 3. Havalimanı 29 Ekimde açılıyor ama hala bir ismi yok.! İlk uçan Türk olan Hezârfen Ahmet Çelebinin ismini yad edip dünyaya duyurmak için isminin HEZARFEN Havalimanı olmasını teklif ediyorum. Destekleyenler yorum yazsın lütfen.
  • halil 25.10.2018 01:12
    Arkadaslar bir tek cümleyle harika
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek