Yok böyle talep! İki günde bin 600 bilet satıldı

Açılışına sayılı günler kalan İstanbul Yeni Havalimanı'na yönelik satışa çıkarılan ilk biletler yoğun ilgi gördü. THY'nin 31 Ekim'de ilk seferi olacak Ankara uçağında yer kalmazken iki günde satılan bilet sayısı ise bin 600'ü aştı.

Yok böyle talep! İki günde bin 600 bilet satıldı
Yok böyle talep! İki günde bin 600 bilet satıldı
GİRİŞ 13.10.2018 15:57 GÜNCELLEME 13.10.2018 15:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Resmi açılışı 29 Ekim'de yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'ndan (İYH) 31 Ekim'de tarifeli seferlere başlayacak Türk Hava Yolları (THY) iki günde promosyon fiyatına 1,640 bilet sattı.

Hızla tükeniyor

 

 

Konuyla ilgili Twitter hesabından bilgi veren THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Yeni Havalimanı'ndan uçmak isteyenler biletler hızla tükeniyor. İlk iki gün satılan bilet sayısı: 1,640. Promosyon fiyatlarına İstanbul Yeni Havalimanı'ndan ilk uçan sizler olun" dedi.

İlk seferde yer kalmadı

THY, 31 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek ilk uçuşun ardından 30 Aralık tarihine kadar İstanbul Yeni Havalimanı’ndan; dış hatlarda Azerbaycan/Bakü ve Kıbrıs/Ercan, iç hatlarda ise Ankara, Antalya ve İzmir’e her gün uçuş planlıyor.

THY'nin 31 Ekim'de ilk seferi olacak TK2141 sefer sayılı Ankara uçağında bulunmak isteyen yolcular yer dolu uyarısıyla karşılaşıyor.

THY'nin İstanbul Yeni Havaimanı'ndan Boeing 737/800 tipi uçaklarla gerçekleştirmeyi planladığı seferler haftalık 7 frekans olarak yapılacak.

31 Aralık'ta gerçekleşecek büyük taşınma sonrasnda THY, tüm operasyonu Atatürk Havalimanı'nda yeni havalimanına aktaracak bir planlama yapacak.

Yüzde 20 indirim yapacak

Öte yandan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı"na, Pegasus ve Türk Hava Yolları (THY) da düzenledikleri kampanyalarla destek verdi. Pegasus tüm yurtiçi uçuşlarında yüzde 20 indirim uygularken, THY de iç hat ve Türkiye çıkışlı dış hat ücretlerinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

YORUMLAR 10
  • Atcali Memet 5 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah.yaz sezonu alamancilarada ucuzluk varmi.
    Cevapla
  • emrew 5 yıl önce Şikayet Et
    son 15 gün
    Cevapla
  • gurbet 5 yıl önce Şikayet Et
    THY gibi büyük bir havayolu için 2 günde 1600 bilet <yok böyle bir şey>lik değil hatta hiçbir şey. Abartmayın lütfen.
    Cevapla
  • Atcali Kel Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Isvicreden neden izmire direk ucak yok.hic olmassa yaz aylari olsun.
    Cevapla
  • Ekonomist zūrih 5 yıl önce Şikayet Et
    Tùrkei da ekonomik kiriz yok.olso bu talep olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle