THY açıkladı: 59 TL olacak

TÜRK Hava Yollarının (THY) 29 Ekim tarihinde açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'ndan gerçekleştireceği ilk uçuşlar belli oldu.

THY açıkladı: 59 TL olacak
THY açıkladı: 59 TL olacak
GİRİŞ 12.10.2018 06:23 GÜNCELLEME 12.10.2018 08:21
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, tarihe, İstanbul Yeni Havalimanı'ndan havalanan ilk yolcu uçağı olarak geçecek uçak 31 Ekim tarihli "TK2124" kodlu İstanbul Yeni Havalimanı (ISL) - Ankara Esenboğa Havalimanı (ESB) seferini gerçekleştirecek. Saat 11.10'da icra edilecek uçuşun yaklaşık 45 dakika sürmesi bekleniyor.

31 Ekim'deki ilk uçuşun ardından 30 Aralık tarihine kadar İstanbul Yeni Havalimanı'ndan, dış hatlarda Azerbaycan/Bakü ve Kıbrıs/Ercan, iç hatlarda ise Ankara, Antalya ve İzmir'e her gün uçuş planlanıyor. İstanbul Yeni Havalimanı'ndan gerçekleştirilecek uçuşlar yolculara yeni havalimanı içinde bağlantılı uçma imkanı da sunacak.

 

 

"Boeing 737-800" tipi uçaklar ile gerçekleştirilmesi planlanan seferler haftalık 7 frekans olarak icra edilecek. 31 Aralık'ta gerçekleşecek büyük taşınma sonrasında tüm operasyonu, Atatürk Havalimanı'nda yeni havalimanına aktaracak yeni bir planlama yapılacak.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Yeni Havalimanı’ndan yapılacak tarifeli seferlerin biletlerinin de satışa açıldığını bildirdi. Ekşi, “İç hat uçuşları her şey dahil 59 lira ile heyecanımıza dahil olun. Hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 2 aylık dönemdeki kampanyalı ücretler Ankara, Antalya ve İzmir tek yön 59 TL , Ercan’a tek yön 179 TL, Bakü’ye gidiş-dönüş 99 ABD dolar olacak.

YORUMLAR 12
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne doları kardeşim unutun şu doları Türk lirası Azerbaycan lirası dolar olmasın yurt dışından gelişleri de uygun tutun ucak sayısını dahada cogaltın yeni havalimanı dediniz neredeyse bütün şirketler ragbet gösterdi doldu sayılır 1 seneye yer kalmayabilir bir merkezde Azerbaycan'a kurun Azeri kardeslerimizinde dünyaya acılan kapısı olalım acilen!!! Büyümeliyiz Çin ve hongkok u da unutmayın!!!! Avrupa da öyle Bi kampanya uygulayın ki şirketleri batacak
    Cevapla
  • yozgatlı 5 yıl önce Şikayet Et
    azerbeycan türkiye arasında neden dolar var abd yemi gidiyoz bu kadar olmaz biz iki devlet tek millet değilmiyiz burda bari dolar olmasın
    Cevapla
  • Adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    THY ismin ve ülken ile para birimin bağdaşmıyor. Neden Dolar Cebimde evimde 1 dolar bırakmadım bozdurdum Devlet Başkanımızın çağrısına uyup. Ayıptır yaptığonız.Bu hatayı derhal düzeltin.
    Cevapla
  • batmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    dolar bitti kulanmayın
    Cevapla
  • laz 5 yıl önce Şikayet Et
    niye dolar???!!!!...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle