İndirim haberleri peş peşe geliyor!

"Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı"na ve bu kapsamda başlatılan indirim kampanyasına destek hızla büyüyor.

İndirim haberleri peş peşe geliyor!
İndirim haberleri peş peşe geliyor!
GİRİŞ 10.10.2018 17:38 GÜNCELLEME 10.10.2018 17:38
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın koordinesinde yapılan çağrının ardından "#TürkiyeKazanacak" etiketiyle dün faaliyete geçen "enflasyonlamucadele.org.tr" internet sitesinden indirim kampanyasına destek verdiğini belirten kurum ve kuruluşların sayısı hızla arttı.

Bu kapsamda, Koç, Sabancı, Boyner, Eczacıbaşı, Yıldız, Doğuş Grubu, Teknosa, Koçtaş, Şok, A101, Metro, Migros, Carrefour, BİM, D&R, Beymen, Fabrika, Network, Kiğılı, Damat, MÜSİAD, TÜSİAD, YASED, TOBB, Sinpaş GYO, Bereket Sigorta, AOÇ, TMO'nun da aralarında yer aldığı 100'den fazla kuruluş kampanyaya destek verdiğini açıkladı.

 

Bakan Albayrak, Türkiye'nin, enflasyonla mücadelesinde başarıya ulaşması için kamu öncülüğünde başlatılan programın, özel sektörün gönüllülük esasına dayalı desteğini hedeflediğini belirtmişti.

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na katkı sağlamak isteyen tüm firmalara, ürün ve hizmetlerinde yıl sonuna kadar asgari yüzde 10 indirim yapmaları çağrısında bulunulmuştu.

Öte yandan, siteye kayıt yaptırmasa da çok sayıda dernek, oda ve şirket de açıklamalarıyla kampanyaya destek verdiklerini bildirdi.

YORUMLAR 11
  • Eyt mağdurları 5 yıl önce Şikayet Et
    Yakında emekli ye zam , bağkur ve ssk pirimi ne ZAM olarak bize dönecek. Esnaf Bağ-Kur 750 tl en az.
    Cevapla
  • vah 5 yıl önce Şikayet Et
    ne indirimi,elektrik zamlandı.sigorta primleri aldı başını gitti.şimdi ocakta primlere yeni zamlar gelecek.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz indirim falan istemiyoruz verdikleri zamları geri alsınlar yeter.....
    Cevapla
  • trafik çilesi 5 yıl önce Şikayet Et
    halkın cebine sıcak para girmeden enflasyon düzelmez. önce asgari ücretten alınan vergiyi düşürerek asgari ücreti 2500 e yüksektin. piyasa kendine gelmeye başlar.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda sadece bakan B.Albayrak'ın açıklaması var. Toplumda olumlu bir havanın oluşması için bu kuruluşların önde gelenleri basına ve sosyal medyaya kısa videolarla açıklama yapmaları daha inandırıcı olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle