FETÖ'den alındı, cirosu 7,3 milyar TL'ye yükseldi

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal "TMSF kayyumundaki perakende şirketlerinde enflasyonla mücadeleye katılacağız" dedi.

FETÖ'den alındı, cirosu 7,3 milyar TL'ye yükseldi
FETÖ'den alındı, cirosu 7,3 milyar TL'ye yükseldi
GİRİŞ 10.10.2018 10:09 GÜNCELLEME 10.10.2018 11:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, TMSF kayyumundaki şirketlerin fiyat artışı yapmadığını belirterek "TMSF kayyumunda yönetilen perakende şirketleriyle, güçlü ve etkin şekilde Enflasyonla Topyekun Mücadele’ye katılacağız" dedi.
Gülal, Boydak Holding'in cirosunun 7,3 milyar TL'ye yükseldiğini, holding'in satışı ile ilgili projeksiyonları olmadığını bildirdi. 
 
Açıklama sonrası Bloomberg HT'nin sorularını yanıtlayan Gülal, "TMSF kayyumunda yönetilen perakende, hizmet, gıda ve beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızla birlikte etkin şekilde yer alacağız. Sürece dahil edebileceğimiz tüm paydaşlarımızı etkin şekilde kullanıp devletimizin yanında yer almaya gayret edeceğiz" diye konuştu.
 
Boydak Holding'e ve şirket satış iddialarına dair Gülal, "Şirketin ekonomik devamlılığı tehlikedeyse satışı gündeme gelebiliyor, ama ne Boydak'ta, ne Koza Grubu'nda bir tehlike söz konusu olmadığından biz mahkeme süreçleri kesinleşene kadar bu şirketlere vaziyet etmeye devam edeceğiz. Naksan bizim sorunlu gruplarımızdan biri. Çok ciddi borçlanması var. Önümüzdeki süreçte özellikle Naksan'ın plastik ve Royal Halı kısmıyla ilgili farklı bir projeksiyon geliştirmeyi düşünüyoruz" değerlendirmesini yaptı. 

YORUMLAR 2
  • Karamanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu firmalar zaten kar yapıyordu göstermiyordu vergiden kaçırıyorlardı bunu çocuğa sorsan bilir
    Cevapla
  • zaza 5 yıl önce Şikayet Et
    çünkü paralar pensilvanyaya gidiyordu.
    Cevapla