Albayrak'tan TBB kararı ardından flaş açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Enflasyonla Topyekün Mücadele" programını yarın açıklayacağını Twitter üzerinden duyurdu.

GİRİŞ 08.10.2018 11:57 GÜNCELLEME 08.10.2018 15:55
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Türkiye Bankalar Birliği’nin, reel sektörün kredi borç ödemelerinin yapılandırılmasına ilişkin açıklamada bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, şunları söyledi:

YARIN AÇIKLANACAK

"İçinden geçtiğimiz sürecin zorluklarına rağmen, tüm paydaşlarımızla sağladığımız güçlü koordinasyon ve işbirliği ile zor süreçlerin üstesinden geldik. Yarın açıklayacağımız Enflasyonla Topyekun Mücadele programı ile bu dayanışmayı çok daha ileri taşıyacağız.
BANKALAR BİRLİĞİ'NİN KARARI SONRASI İLK YORUM
 
Bankalar Birliği’nin, reel sektörümüzün kredi borç ödemelerinin yapılandırılmasına ilişkin aldığı tavsiye kararını çok önemli görüyorum. 15 milyon TL’nin altındaki borçlar, 6 ay ödemesiz 24 aylık vade ile yapılandırılacak. Bu kararı alan Bankalar Birliği’ne teşekkür ediyorum."

 

İSMİ BELLİ OLDU

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yarın açıklanacağını belirttiği, enflasyonla mücadele programının saati ve programa verilen isim belli oldu.

Bloomberg'in kaynaklara dayandırdığı habere göre, "Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı" ismiyle açıklanacak programın toplantısı yarın saat 13:00'te İstanbul'da yapılacak.

YORUMLAR 17
  • Beyhan 5 yıl önce Şikayet Et
    miras arazilerin , parçalanmadan işlenmesinin önü açılmalı (teşvik edilmeli)ve birleştirme işlemleri ücretsiz olmalıdır. saygılarımla
    Cevapla
  • Beyhan 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım zrai kredi veren özel bankalarda zraatbankası gibi olmalı faizleri de aynı olmalı
    Cevapla
  • Mehmet AĞAOĞLU 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım,iç piyasaya üretim yapan üretici KOBİ yim ürettip sattığım malın parasını 4ayda alıyorum KDVsini peşin ödüyorum KDVyi taksit taksit ödesek olmazmı SAYGILARIMLA...
    Cevapla
  • ugur Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Saglikta reform gerceklestirilmesi gerekli, ingiliz karbonati butun Turk vatandaslarinda tesvik edilmeli, asitlenmeden kaynaklanan hastaliklar artti bunu ingiliz karbobati ile cozmek hem ucuz hemde saglikli. Saglik bakani harekete gec.
    Cevapla
  • Eyt mağdurları 5 yıl önce Şikayet Et
    EYT yaşi nı biraz daha yükseltin. Sonra seyret bütçe nasıl dolup taşıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle