McKinsey açıklaması: Ödeme yapıldı mı?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımız danışmanlığın yerli kuruluşlardan alınmasını tebliğ etti. McKinsey'le herhangi bir sözleşme yok, ödeme de yapılmıyordu" dedi.

McKinsey açıklaması: Ödeme yapıldı mı?
McKinsey açıklaması: Ödeme yapıldı mı?
GİRİŞ 06.10.2018 19:23 GÜNCELLEME 06.10.2018 23:58
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Kızılcahamam'da gerçekleştirilen AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısını takip eden gazetecilerin çadırını ziyaret eden AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, hem toplantı hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi hem de onların sorularını yanıtladı.

MCKINSEY AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanımız bugünkü konuşmasında ilgili kurumlarımızın daha çok yerli kurumlarımızdan danışmanlık hizmetleri alması gerektiği çerçevesindeki bir prensip kararını açıkladı. Çünkü burada farklı hassasiyetlerle görüşler gerçekleştirilirken çeşitli tartışmalar oluyor. Kendisi tebliğ ettiğini söyledi. Öne çıkan birkaç bakanlıkta konuştuğum da daha çok görüş alma şekliydi. Herhangi bir ödeme almıyorlardı.

 


Ömer Çelik, "Güvenlik oturumuna Cumhurbaşkanımız bizzat başkanlık etmiştir. Terörle mücadele konusundaki hassasiyetlerimiz, şimdiye kadar yaptıklarımız, terör örgütlerinin yeni metotları, şehirlerdeki yapılanmaları konusundaki hassasiyetlerin bir kere daha altı çizildi" dedi.

KAYIP SUUDİ GAZETECİ

AK Parti Sözcüsü Çelik'in konuşmasından satır başları: Bir gazetecinin bu şekilde kaybolması Türkiye Cumhuriyeti gibi emin bir devletin hassasiyetle üzerinde duracağı bir şeydir.

CUMHUR İTTİFAKI

İki cümleyi yan yana değerlendirmenizi arzu ederim. Bir cumhur ittifakına verdiği önemin altını çizdi. Olabilecek yerlerde yerel seçimlerde de pratik olarak yaşatmak konusundaki hassasiyetini ortaya koydu. Cumhur ittifakının ortak bir duruş olduğunu ifade ederek bu durumda da listelerde olmasa bile gönüllerde devam edecek dedi. Listede yer almazsa bu cumhur ittifakının sona erdiği anlamına gelmiyor. Bu konunun dışında da bir araya gelebilirler.

KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİALARI

(Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM'deki konuşmasına ilişkin iddiaları) Bu kadar temel konuda bile bu derece maddi hata yapmaları, diğer konularda nasıl çalışıyorlar diye bizim açımızdan ürkütücü bir tablo çiziyor. Demokrasi anlayışları konusunda, muhalefet anlayışları konusundaki genel çarpıklığın bir tezahürüdür.

YORUMLAR 41
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    çiftçilik ve buna benzer üretim sektörlerinin kazancını arttırıcı önlemler almalıyız.millet memur, robotik kodlamacı,mühendis olmak için yırtınıyor.hal böyle olunca sorunlar peşpeşe geliyor.belirli illerin cazibesini arttırmak yerine ülkenin tamamını cazibeli hale getirmeliyiz.ama bunu göstermelik değil gerçekçi yapmalıyız.elde edilen kaynakları teknoloji üreten kurumlara aktarmalı sadece savunmada değil her alanda teknolojini üretmeliyiz.ülkemizde ki web tabanlı projelere destek verilmeli, içlerinden dünya markası olalabilecek potansiyeli olan küçük işletmeleri desteklemeliyiz.
    Cevapla
  • BAYRAKLI 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkasına ihtiyacimiz yok. Reis imiz doğru olanı yaptı.
    Cevapla
  • sertaç 5 yıl önce Şikayet Et
    MHP lideri Bahçeli yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:“Mckinsey IMF değil, Duyun-u Umumiye hiç değil. Sorsanız ne IMF’den anlarlar, ne de Duyun-u Umumiye’yi bilirler. Cehalet varsa ihanet tetiktedir, buna da kafaları basmaz.
    Cevapla
  • Ynk 5 yıl önce Şikayet Et
    Geri Vites diye buna derler. Eee millete rağmen iş yapmaya kalkanlar böyle gersin geri dönmek zorunda kalırlar.
    Cevapla
  • Recep 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenin ekonomik durumunu dışarı anlatabilmek adına elbetteki uluslararasi bir kurulustan danismanlik hizmeti alinmaliydi. Ama sayin baskanimiz neden kamuoyunda tepki çeken birşeylere hemen engel oluyor anlamış değilim. Ya da madem hemen müdahele edecek neden bakanlıklar var acaba???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle