Ev alana elektrik, su, doğalgaz bedava!

Balıkesir’de faaliyet gösteren bir inşaat şirketinin sahibi, daire satın almak üzere döviz bozduran vatandaşların evlerinin elektrik, su, doğal gaz, internet, tv, bina aidatı ücretlerini firma olarak karşılayacaklarını açıkladı.

Ev alana elektrik, su, doğalgaz bedava!
Ev alana elektrik, su, doğalgaz bedava!
GİRİŞ 24.09.2018 12:05 GÜNCELLEME 24.09.2018 12:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Balıkesir'de faaliyet gösteren bir inşaat şirketi, farklı bir kampanya başlattı. Daire satın almak üzere döviz bozduran vatandaşların evlerinin elektrik, su, doğal gaz, internet, tv, bina aidatı ücretlerini firma olarak karşılayacaklarını açıkladı.

Son dönemde Türkiye'ye karşı yapılan yurt dışı kaynaklı ekonomik baskılara dikkat çeken inşaat şirketi sahibi İbrahim Kaya "Biz dik duruşumuzla bunu yenmeye hazırız. Bize dolarla euro ile diz çöktüremeyecekler. Biz milletçe tüm dinamiklerimizle biz her zaman hazırız ve devletimizin, milletimizin, ülkemizin yanındayız. Kurum olarak bir kampanya başlattık. Daire satın almak üzere 100 dolar bozduranın bir ay, bin dolar bozduranın 1 yıl, 10 bin dolar bozduranın 10 yıl boyunca elektrik, su, doğal gaz, internet, tv, bina aidatı ücretlerini firma olarak biz karşılayacağız. Hainlarin ülkemize yaptığı bu darbeye karşı her zaman devletimizin yanındayız. Hiç bir zaman milletimize diz çöktüremeyecekler. Bize asla ve asla ekonomik olarak manipülasyonlarını başaramayacaklar"dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • YiğidoDoç 5 yıl önce Şikayet Et
    Kim inanır? Kadir İnanır:)) Müteahhitlerin sözüne güven olurmu Allah aşkına! 10 bin dolar bozduranın her türlü 10 yillik aidatını ödeyeceklermişşşş.. Ulan siz önce sattığınız evin iskan iznini alın da gerisi hikaye.. Sen on yıl değil bir ay ödemezssin.. Sırf elektrik gideri on yılda ortalama onbeş bin TL yapar.. Şirketini kapatıp Yeni şirket kurarsın 3 bin liraya, araki muhatap bulasın!
    Cevapla
  • Devam 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne içtin dayı adam evi alırken onu düşer zaten bu çocuk oyuncağımı mal biryana para biryana ozaman
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelime ile helal olsun
    Cevapla