Borcu olanlar dikkat: Son gün 1 Ekim

Kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun kapsamındaki borçların ilk taksit ödemesi için son günün 1 Ekim Pazartesi olduğu bildirildi. Düzenlemenin getirdiği imkanlardan yararlanmaya devam edilmesi için ilk iki taksitin süresinde ödenmesi gerekiyor.

Borcu olanlar dikkat: Son gün 1 Ekim
Borcu olanlar dikkat: Son gün 1 Ekim
GİRİŞ 22.09.2018 16:00 GÜNCELLEME 22.09.2018 16:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) internet sitesinde yer alan duyuruda, kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin 7143 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında yapılandırılan borçların ilk taksit ödemesi için verilen sürenin 1 Ekim Pazartesi günü sona ereceği hatırlatıldı.

Duyuruda, kanunun getirdiği imkanlardan yararlanmaya devam edilmesi için ilk iki taksitin süresinde ödenmesi gerektiği belirtildi.

 

 

Ödemeler, interaktif vergi dairesi uygulamasından, başkanlığın resmi internet sayfası " yer alan "Borç Sorgulama ve Ödeme" bölümünden 02.00-22.00'de anlaşmalı bankaların banka kartı/kredi kartı, banka hesabından havale yöntemi ve yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartlarıyla, anlaşmalı banka şubelerinden, PTT işyerlerinden ve vergi dairelerinden yapılabiliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Sgk magduru 5 yıl önce Şikayet Et
    Kamu alacağı yapılandırmasının son günü 30.09.2018 diye sgk yı ödemedik. Ayrı ayrı günler olduğu için mağdur olduk. Sayın büyüklerimizden bu konuda yardımcı olmalarını istiyoruz
    Cevapla
  • Kamu alacağı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kamu alacağının yapılandırması sgk da neden 7.9.2018. SGK yapılandırmasıda vergi alacakları gibi 30.09.2018 e uzatılsın
    Cevapla
  • Sgk uzatilsin 5 yıl önce Şikayet Et
    Sgk yapılandırma taksidinin ödemesi de uzatilsin
    Cevapla
  • Mağdur 5 yıl önce Şikayet Et
    Sgk taksitini odeyemedik. Vergi borçları için 30 eylül olan son ödeme günü sgk için de uygulanmali
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    devlet once vergi dilimini duzenlesin 3 cocuk ocak ayi aldigim maas 500 tl dustu herseye yuzde 20 zam geldi en az..nasil olcak bilmiyorum..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle