IMF'den Türkiye açıklaması! Not ettik

IMF Dış İlişkiler Müdürü Gerry Rice, dün düzenlediği haftalık basın toplantısında Türk hükümetinin dün açıkladığı Yeni Ekonomik Program'ı ve burada açıklanan makroekonomik tahminleri not ettiklerini söyledi.

IMF'den Türkiye açıklaması! Not ettik
IMF'den Türkiye açıklaması! Not ettik
GİRİŞ 21.09.2018 07:16 GÜNCELLEME 21.09.2018 07:18
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Katılımcıların Türkiye'ye ilişkin sorusunu yanıtlayan IMF Dış İlişkiler Müdürü Gerry Rice, "Bugün yapılan açıklamaları ve tahminlerin not ettik. Bu tahminleri ve Türk otoritelerin hedeflerini başarmalarına yardım edecek tedbirleri daha detaylı değerlendireceğiz. Bunu, Türkiye için daha önce Madde 4 kapsamında yayınladığımız raporda yaptığımız tavsiyeler ışığında gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Rice ayrıca, Türkiye için makroekonomik tahminlerini önümüzdeki birkaç hafta içinde yapılacak IMF Yıllık Toplantısı sırasında duyurulacak Dünya Ekonomik Görünüm raporu çerçevesinde güncelleme sürecinde olduklarını vurguladı.

YORUMLAR 23
  • Adil 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi göbeğimizi kendimiz kestik. sana ihtiyacımız yok IMF.
    Cevapla
  • Kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    Sanane İMF (İktisadı Mahvetme Finansörü ).
    Cevapla
  • Hayırdır inşallah 5 yıl önce Şikayet Et
    IMF ile bir anlaşmamız yoktuki. Tüm borçlarımızı ödemiştik, ekonomik bağımsızlığımıızı kazanmıştık, özgürdük..?? Bunlara ne oluyor..? Neyi takip ediyor, neyi kaydediyorlar? Pusuya yatmış Türkiye'yi yeniden yutmaya mı çalışıyor.??
    Cevapla
  • Thy 5 yıl önce Şikayet Et
    IMF yahudi lobisidir. Onlar her devlete puan verir ve bu puana gore her sirket davranir. Puana assa bir sirket turkiyeye guvenmez ve milyar dollar paralari Turkiyeden baksa devlete yatirir
    Cevapla
  • Thy 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende not aldim IMF. IMF yahudilerin ve amerikalilarin yardimina kostuhu sirket. Bunlar amerikanin sevmedigi devletlerin notlarini azaltir ve iflas dusurmeye ograsir.
    Cevapla
  • hakan yigit 5 yıl önce Şikayet Et
    turkiye marka edilip tescillendirmeli, yorum yapanlardan para alinmali, yanlis tahminler uzerine ceza kesilmeli, turkiye adi kullandirilmamali , boyle durumlarda mit devreye sokulmali. bu sirketlere ceza kesilmesse , yaptirim olmaz . yoksa super guc olamazsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle