60 milyon dolar değerinde kripto para çalındı!

Japonya'da kripto para borsasına gerçekleştirilen siber saldırı sonucunda bilgisayar korsanları, 60 milyon dolar değerindeki kripto parayı çaldı.

60 milyon dolar değerinde kripto para çalındı!
60 milyon dolar değerinde kripto para çalındı!
GİRİŞ 20.09.2018 16:05 GÜNCELLEME 20.09.2018 16:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kyodo ajansının haberine göre, kripto para borsası Tech Bureau'dan yapılan açıklamada, siber saldırıya uğradıkları belirtilerek, bilgisayar korsanlarının 60 milyon dolar değerinde kripto parayı çaldıkları kaydedildi.

Siber saldırının ardından, Tech Bureau, kripto para birimlerine ait işlemleri dondurduğunu açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada ise "Değerli varlıklarınıa bize emanet eden tüm müşterilerimizin güvenine ihanet ettiğimiz için özür diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

 

 

Japonya'nın en büyük kripto para borsalarından Coincheck, ocak ayında siber saldırıya uğramış, şirketten 547 milyon dolar değerinde kripto para çalınmıştı.

YORUMLAR 4
  • Okuyucu 5 yıl önce Şikayet Et
    Haydan gelen huya gider. Bir varmış bir yokmuş. Numaradan ibaret olan varlıklar gün gelir 0 numara ile yer değiştiriler. Herkes cebindeki para kadardır. Bankadaki numara sadece elektrik kesintisiyle bile erişilemez olur. Hani nerde sizin parasal zenginliğiniz.
    Cevapla
  • caylak 5 yıl önce Şikayet Et
    onlardan da baskasi calar en degerli para benim cepteki para
    Cevapla
  • Igenc 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha cook çalınacak ufak yatırımcı avcısı bunlar
    Cevapla
  • abdulsamet 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi para
    Cevapla