Bakan açıkladı: 5 ile büyük müjde

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "İzmir, Gaziantep, Mersin, Konya ve Kayseri model fabrika projelerinin de planlaması yapıldı ve fon kaynakları bulundu" dedi.

GİRİŞ 18.09.2018 10:38 GÜNCELLEME 18.09.2018 11:29
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "İzmir, Gaziantep, Mersin, Konya ve Kayseri model fabrika projelerinin de planlaması yapıldı ve fon kaynakları bulundu" dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜSİAD'ın Sanayide Dijital Dönüşüm Günleri etkinliğine katıldı.

 

 

Varank, burada yaptığı konuşmada, "Gelir dağılımı, finansmana erişim, beşeri ve sosyal kalkınmada çok iyi seviyelere geldik. 2023 yılında, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek istiyoruz. Bunun için bir paradigma değişimine ihtiyaç var" dedi.

DİJİTAL DÖNÜŞÜM MERKEZLERİ GELİYOR

Dijital Dönüşüm Merkezlerine ilişkin bilgi veren Varank, şöyle konuştu:

"Sanayicilerimiz için Dijital Dönüşüm Merkezleri kuruyoruz. Ankara ve Bursa'da model fabrikalarımızı kasım ayında hizmete açıyoruz. İzmir, Gaziantep, Mersin, Konya ve Kayseri model fabrika projelerinin de planlaması yapıldı ve fon kaynakları bulundu."

YORUMLAR 13
  • Zeki Akbulut 5 yıl önce Şikayet Et
    Bakanım çalışmalarınızı gönülden destekliyorum. Yalnız bu kentler nüfus patlaması zaten yaşıyor küçük illere kalkınmamış nüfus kaybeden illere mesela Yozgat gibi illere düşünülse bunun gibi illerde kalkınsa daha iyi olacağını düşünüyorum
    Cevapla
  • Mehreba 5 yıl önce Şikayet Et
    Köyden kent e göç vardı , artık yeni kentler bekkeyin geliyoruz.
    Cevapla
  • Umut karka 5 yıl önce Şikayet Et
    Meraba köyde hava tertemiz tavugun besle hayvancik yap tarim yap hayatinin hatasini yapma devlet güzel dasteklemeler veriyor senin rahatin yerinde galiba dalgana bak
    Cevapla
  • vxg 5 yıl önce Şikayet Et
    bitliste birtane fabrika yok
    Cevapla
  • doğrular 5 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum ülken bir çok yerinde yok Avrupa'da ufak bir köyde bile fabrika göre bilirsin ama Türkiye hep büyük şehirlere
    Cevapla
  • vxg 5 yıl önce Şikayet Et
    bu 5 il zaten gelismiş iller neden birazda geri kalan illerdestek sağlanmmiyor bitlis
    Cevapla
  • Sivasli 5 yıl önce Şikayet Et
    O saydigin illerin cok ihtiyaci vardi fabrikaya fabrikayi kuracak fona tesvige krediye helal olsunnn tabiki o iller en fakir garip yatirimlardan hic nasibini alamayan iller oralarin cok ihtiyaci var aman baska illere boyle seyler yapmayiniz :))
    Cevapla
  • Seyirci 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim bu iller Türkiye'nin en geri kalmış illeri dır. Hatta kanal İstanbul projesine harcanacak para bu illere harcansa daha iyi olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle