Adana'da 3 günde 1 ton altın bozduruldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, döviz kurlarına yönelik saldırıdan sonra Adanalıların 15 Temmuz’da olduğu gibi Türkiye’ye sahip çıktığını ve 3 gün içerisinde 1 ton altın bozdurarak oynanan oyunun bozulmasına katkı sağladığını söyledi.

Adana'da 3 günde 1 ton altın bozduruldu
Adana'da 3 günde 1 ton altın bozduruldu
GİRİŞ 16.09.2018 06:43 GÜNCELLEME 16.09.2018 06:44
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu,  "Ekonomimiz ehil ellerde, çok hızlı olarak önlemlerimiz alınıyor ve bu süreçte  maruz kaldığımız saldırılar başarıyla bertaraf edilmiştir. Bundan sonra da karşı  karşıya kalırsak argümanlarımız, planlarımız hazırlanmış durumda." dedi. 

Sarıeroğlu, Yüreğir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Hayme  Ana Kına Konağı'nın açılışında yaptığı konuşmada, ekonomiyle ilgili  değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Son dönemlerde çeşitli kur dalgalanmalarının yaşandığını hatırlatan  Sarıeroğlu, Adanalıların 3 gün içerisinde bir ton altın bozdurarak, oynanan  oyunun bozulmasına büyük katkı sağladığını aktardı.

Vatandaşların bu oyunun farkında olduğunu vurgulayan Sarıeroğlu,  "Yaşadığımız süreç iç dinamiklerimizden kaynaklı bir süreç değil. Bunu hepimiz  biliyoruz. Bakıyoruz istihdam artıyor, büyüme oranlarında yine rekor kırmışız,  G20 ülkelerinde OECD içerisinde en yüksek oranlardayız. Turizmde yaşadığımız  süreçler ortada, üretim devam ediyor çarklar dönüyor." diye konuştu.

"KAPTAN KÖŞKÜNDE REİSİMİZ OTURUYOR"

Sarıeroğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile şaha kalkacak  Türkiye'nin önüne engel koymak isteyen odakların saldırılarda bulunduğunu  belirterek, "Dış kaynaklı olarak yaşadığımız bir dalgalanma süreci ama Allah'a  hamdolsun kaptan köşkünde reisimiz oturuyor. Ekonomimiz ehil ellerde, çok hızlı  olarak önlemlerimiz alınıyor ve bu süreçte maruz kaldığımız saldırılar başarıyla  bertaraf edilmiştir. Bundan sonra da karşı karşıya kalırsak argümanlarımız,  planlarımız hazırlanmış durumda." değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR 20
  • San marinolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet adana san marino devletinin büyük oyununu bozdun. Bu oyunu bize oynayan san marino devle bence. Arkasında da Andorra var.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 5 yıl önce Şikayet Et
    1980 ihtilalinde, ülkemizin 170 ton altınını yurt dışına kacirmislar. Ne kadar büyük bir ihanet ve hırsızlık imiş.
    Cevapla
  • Kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim de bu haberi duyduğumda ilk bu aklıma gelmişti :)
    Cevapla
  • Memo 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl olurda başkaları dövüz kurunu belirler. Düşünün Abd kendi dolar kur belirtmesini başkasının eline verirmi? Türkiye bunu yıllardır yapıyor. Allahın bir kuluda bu rezil manzaraya birşey demiyor. Batı istese bir günde türk toplumun parasını yüzde 50 değersiz der. Resmen sömürü. Biz izin vermişiz demekki. Yoksa batı Türkiyeyi 2011 senesine kadar övmezlerdi.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Acep vekillerden hiç Altını- nı bozduran oldumu,,,?
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende dolar 3.10 TL iken insanlık yaptım 10.000.- abd doları bozdurdum. Şimdi dolar 6.16 TL ve toplam zararım 30.600.-TL. Umurumda mı? Vatan sana canım feda.
    Cevapla
  • Helal olsun 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun ahmet bey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle