İGA'dan Yeni Havalimanı ile ilgili önemli açıklama

İGA, bu sabah saatlerinde İstanbul Yeni Havalimanı'nda çalışan işçileri inşaat alanına götürmesi gereken servislerin gecikmesi olayı ile ilgili açıklamada bulundu. İGA,'nın yaptığı açıklamada, Genel Müdür Kadri Samsunlu'nun işçi temsilcileriyle görüşeceği kaydedildi.

İGA'dan Yeni Havalimanı ile ilgili önemli açıklama
İGA'dan Yeni Havalimanı ile ilgili önemli açıklama
GİRİŞ 14.09.2018 14:51 GÜNCELLEME 14.09.2018 14:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu işçi temsilcileri ile bir araya gelecek.

İGA'dan yapılan açıklamada bu sabah erken saatlerde işçileri inşaat alanına götürmesi gereken servislerin, kötü hava koşulları nedeniyle gecikmesi sonucu çalışanların yağmur altında bekledikleri sırada mağdur oldukları ve bu durumu protesto ettikleri belirtildi.

 

 

Olayı yakından izleyen İGA yönetimi ve ilgili resmi makamların çalışanlarla diyalog halinde oldukları bildirilen açıklamada, "Saat 14.30 itibarıyla İstanbul Yeni Havalimanı işletmecisi İGA'nın İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu işçi temsilcileriyle bir araya gelecek ve gerekli çözüm yolları üzerine çalışılacaktır." ifadelerine yer verildi. 

YORUMLAR 1
  • Ali kemal Akan 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye mizin gururu olan yeni hava limanı ile ilgili haberlerin böyle olması eğer doğru ise üzücü. işçilerimizin kaldığı yer ve yemekhaneleri ile ilgili ilgililerin ilgilenmesi hususunda gereğini arz ederiz.
    Cevapla