Erdoğan açıkladı: Ani baskınlar yapılacak!

AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, döviz kuru üzerinden yürütülen manipülasyonu fırsat bilen stokçulardan hesap sorulacağını belirterek ani baskınların yapılacağını açıkladı.

GİRİŞ 14.09.2018 12:12 GÜNCELLEME 14.09.2018 13:22
Bu Habere 162 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Burada yaptığı konuşmada kriz fırsatçılarına sert tepki gösteren Erdoğan, "Birileri milletimizin kafasını bulandırmak için yalan haber yayıyor. Bu ara bol miktarda stokçu çıktı. Bunlara gereken cevabı baskınlar yapmak suretiyle vereceğiz. Bedeli ödetilecek. Okul kitaplarının basılamadığından sağlık hizmetlerinin aksatılacağına yönelik yalan haberler üretiliyor. Bu ülkede çözülemeyecek bir sorun yok. Türkiye çok yakında bu dalgayı aşacak ama fırsatçılık yapanları da fedakarlık yapanları da unutmayacak" ifadelerini kullandı.



KAMUDA TASARRUFA YÖNELİK ÇOK CİDDİ ADIMLAR ATTIK

Erdoğan şöyle konuştu;

Kamuda tasarrufa yönelik ciddi adımlar attık. Bakanlıklar birleşti. Ciddi bir tasarrufa kamuda gitmiş oluyoruz. Kamudaki araçların kullanımını sınırlandırdık. Personel alımını da emekli olan personel sayısına yakın bir seviyeye çekiyoruz. Devam eden yatırımları bitireceğiz. Müteahhit firmaları mağdur etmeyeceğiz. Bakanlıklarımız ellerindeki yatırım stoklarını gözden geçirecek. Öncelik sırasına göre değerlendirme yapacak.

 

 

"VATANDAŞLARIMIZA SESLENİYORUM..."

Vatandaşlarımıza sesleniyorum, paranıza paramıza güvenin. Tüm tasarrfuların dövizden Türk Lirası'na yönlendirilmesi gerekli. Yastık altı diye tabir edilen sistem dışı tasarrufların ekonomiye kazandırılmasını bekliyoruz. Özel sektör üretim ve yatırımdan vazgeçmemeli. Döviz kuru üzerinden vurmak isteyenlere cevabımızı  üretim ve istihdam yaratarak vermeliyiz."

YORUMLAR 162
  • EROL 5 yıl önce Şikayet Et
    Yani demek istiyor ki dikkatli olun.Baskın yapacağını niçin söylüyorsun,haber veriyorsun.Yapacaksan habersiz yapacaksın.Faiz sizin elinizde bir kararname ile sıfırlayabilirsiniz.
    Cevapla
  • Ahmet Talip 5 yıl önce Şikayet Et
    Faiz aslında milli paradaki değer kaybının amorti edilmesidir. Perşembe günü Erdoğan ve Merkez Bankası fırsatçılara öyle bir ters köşe yaptı ki Fırsatçıların paralarının en az % 6 i eridi yarım saatte. Erdoğan ne yapıyorsa bu ülke için yapıyor. Biraz böyle gitmesi lazım ekonominin 6 ay toparlanır ülke.
    Cevapla
  • Adil 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım her yıl farkı bir yayın evinden kitap basılmasına son verilsin. 30 yıldır böyle bir israf dünyanın hiç bir yerinde görünmemiştir. Aynı kitaplar ile öğrenciler 5,6 yıl okunabilir.
    Cevapla
  • ihsan 5 yıl önce Şikayet Et
    peygamberimizin cehennemliktir dediği kişiler bunlar cezalandırılsın
    Cevapla
  • şehadet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu badireleri ve kötü günleri atlacağız inşallah hükümete güveniyoruz.
    Cevapla
  • al bayrağım 5 yıl önce Şikayet Et
    kamuda öyle tasarrufa geçinki her daire amiri , her müdür hatta her vekil vesap versi adam bir imza ile yüzbinliraları harcıyor, gereklimi hayır neymiş efendim MÜDÜR olarak, AMİR , ŞEF yada MÜFTÜ olarak yeni atandım, DEĞİŞTİR OADYI, DEĞİŞTİR MASAYI... DEĞİŞTİR KOLTUKLARI... DEĞİŞTİR PERDELERİ... yazıktır günahtır bu memleket bizim , ecnebinin değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle