IMF'den Türkiye açıklaması! Talep yok

Uluslararası Para Fonu (IMF) Sözcüsü Gerry Rice, Türkiye'nin IMF'den herhangi bir yardım talebinde bulunmadığını söyledi. Rice, 'Türkiye ile ilgili gelişmeleri yakında izliyoruz. Şunu açıklıkla söylemek gerekir ki, Türkiye IMF'den herhangi bir finansal yardım talebinde bulunmadı.

IMF'den Türkiye açıklaması! Talep yok
IMF'den Türkiye açıklaması! Talep yok
GİRİŞ 06.09.2018 17:41 GÜNCELLEME 07.09.2018 09:10
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

IMF'nin, Türkiye'nin makroekonomik konumunun istikrara kavuşturulması, güvenin yeniden tesis edilmesi konularında Merkez Bankası'nın bağımsızlığını sağlamak için gerekli önlemleri almayı önerdiğini vurgulayan Rice, "Türkiye'ye daha önce de söylediğimiz gibi piyasadaki istikrarsızlığın ışığında yetkililerin makroekonomik istikrarı teşvik etmek ve dengesizlikleri azaltmak için sağlam ekonomi politikalarına olan açık bağlılığı göstermekten fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Bunun kritik bir parçası, bunu daha önce de belirttik. Fiyat istikrarını sağlama görevini sürdürmek için Merkez Bankası'nın tam operasyonel bağımsızlığını sağlamak olacaktır. Şunu da açıklıkla söylemek gerekir ki Türkiye'den IMF'den mali destek talebinde bulunmadı" dedi.
 

YORUMLAR 28
  • vatansevenadam 5 yıl önce Şikayet Et
    imf'ye elinizi uzatırsanız,, kolunuzu kaptırmak işten bile değildir. hükûmetimizin yapabildiği en iyi şeylerden birisi imf denilen garabet oluşumdan kurtulmaktır.
    Cevapla
  • 1453RTE 5 yıl önce Şikayet Et
    (IMF) Sözcüsü Gerry Rice, Türkiye'nin hiçbir yardım talebi olmadığını belirterek "Türkiye'nin ihtiyacı olan güçlü bir ekonomi politikası ve Merkez Bankası bağımsızlığı" dedi neymiş Merkez Bankası bağımsılığı. Merkez Bankamızı ne yapıp edip yüzde yüz yerli yapmalı
    Cevapla
  • Özlem 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen güzel ülkemi koru düşmanımıza fırsat verme
    Cevapla
  • Bekir 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan yıllardır sizin fikirlerinizi uygulamadığımız için size muhtac dagiliz kefen soyucu barbarlar
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Üzğünsünüz bekliyorsunuz yalvarıyorsunuz. İmkansızı bekliyorsunuz yahudiler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle