40 kişilik iş için 2 bin 772 kişi başvurdu

Isparta'da Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda çalıştırılmak üzere 40 kişilik temizlik personeli alımı için 2 bin 772 kişi başvuruda bulundu.

40 kişilik iş için 2 bin 772 kişi başvurdu
40 kişilik iş için 2 bin 772 kişi başvurdu
GİRİŞ 03.09.2018 20:23 GÜNCELLEME 04.09.2018 08:56
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

KYK Isparta İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda çalıştırılmak üzere 40 daimi temizlik işçisi için ilana çıkıldı. Mülakat sınavına katılacak adayların noter huzurunda yapılan kura çekimiyle belirlendiği alım için 2 bin 772 aday başvurdu.

Isparta KYK İl Müdürlüğü'nde düzenlenen kura çekimine KYK İl Müdürü Cumhur Ziya Kurt ve adaylar katıldı.

Kura çekimi sonrası konuşma yapan İl Müdürü Kurt, 7 kişilik eski hükümlü kadrosuna alınacak 24 kişi, 10 kişilik engelli kadrosuna alınacak 181 kişi için KPSS puanı üzerinden İŞKUR'a başvuruların kabul edildiğini, 40 kişilik temizlikçi kadrosuna ise 2 bin 772 adayın müracaat ettiğini söyledi. Kurt, "Güvenlik personeli, bakım- onarım personeli ve iklimlendirme personeli alımı için KPSS puanı üzerinden İŞKUR'a başvurular kabul edildi. Temizlik personeli alımı için bugün noter huzurunda kura çekimi gerçekleşti. Kurada şanslı olan adaylarımıza hayırlı olsun" dedi.

Asil ve yedek olmak üzere kura sonucu belirlenen adaylar önümüzdeki günlerde KYK tarafından belirlenecek tarihte mülakata çağrılacak.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 51
  • işsizliğe Çözüm 5 yıl önce Şikayet Et
    İşsizliğe bir çözüm tavsiyesi.. Devlet belli başlı köylerde kendi tarım ve hayvan çiftliklerini kurmalıdır. Bu köylerde ikamet şartı ile vatandaşlar makul ücretlerle bu çiftliklerde istihdam edilmelidir. insanlar maaş garantili iş istiyor, risk istemiyor. Kimse toprağa hayvana dokunmak istemiyor, ama maaş garantili olursa olabilir. Hem gıda fiyatları kontrol altına alınır, etin kilosuna da 50 tl vermeyiz. Dışardan canlı hayvan getirir olmuşuz. Çoğu insan kırmızı et yiyemediği için sinirler zarar görmüş vaziyette. Ayrıca nüfusun %92 si şehir ve ilçe merkezlerinde yaşıyor, şehirden köye göç olursa şehirler de daha yaşanır hale gelir.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    medyanın yansıtamadığı gerçek Türkiye mizin gerçek yüzü.
    Cevapla
  • klimalı 5 yıl önce Şikayet Et
    bekir ölücülük yaparsan bulamazsın zaten piyasa 2500- 3000
    Cevapla
  • Gnl 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalan söylüyorsun vatandaş sahıs
    Cevapla
  • Bekir 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatandas kardes klima isi ile ugrasiyorum aylik 2250 tl arti sigorta arti yeme icme dahil ama isci bulamiyorum ! Sen ne diyorsun millet arazi olacak yatacakbis ariyor
    Cevapla
  • ismet 5 yıl önce Şikayet Et
    mevzuu iş garantisi fakat şuda yanlış devlette emeklisi geçmiş hantal 1 yapı var acilen emekli edilmeli zaten çalıştıramiyosun maliyetide yeni alcagin kisinin 2 kati emeklisi geceni emekli et yeni genç adam al hiç olmassa 10 yıl hevesle çalışır bilhassa il özel idareleri karayollari 10 yildir makinaya cıkmayan dozerci var adam ozelleştirmiş hala adamı yatıriyor ispata hazırım yaziktır günahtır vede haramdır
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    65 emeklilik yaşı var arkadaşım. insan 50 den sonra bile hantallaşıyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer, ülkemizde Devlet Memurlarına tanınan haklar özel sektörlerde çalışan işçilere de tanınmış olsa, o zaman bu kadar insan Devlet Memuru olmak için müracaat etmezdi.
    Cevapla
  • Neden ki 5 yıl önce Şikayet Et
    Birçok sebepten birisi şu, küçük şehirlerde yeterince iş imkanı yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle