'Kaçmıyorum' dedi 3 ay sonra kaçarken yakalandı

Çiftlik Bank benzeri bir yapılanma ile 4 binden fazla kişiden 60 milyon TL para topladığı iddiasıyla hesaplarına bloke konulan şirketin CEO'su Tamer Budak, Sarp Sınır Kapısı üzerinden Gürcistan'a kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı.

'Kaçmıyorum' dedi 3 ay sonra kaçarken yakalandı
'Kaçmıyorum' dedi 3 ay sonra kaçarken yakalandı
GİRİŞ 31.08.2018 15:39 GÜNCELLEME 31.08.2018 15:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İzmir'de, enerji, hayvancılık ve reklamcılık alanlarında faaliyet gösteren ve 4 bine yakın üyeden kazanç vaadiyle 60 milyon TL'ye yakın para topladığı öne sürülen Fons Şirketler Grubu'na yönelik operasyon başlatıldı. Maliye Bakanlığı, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından incelemeye alınan şirketin hesaplarına bloke konuldu. Şirketin CEO'su Tamer Budak hakkında ise arama kararı çıkarıldı.

SINIR KAPISINDA YAKALANDI

Tamer Budak'ın, Artvin'in Hopa ilçesine geldiği ve Sarp Sınır Kapısı üzerinden sahte pasaportla Gürcistan'a geçiş yapacağı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Polis tarafından düzenlenen operasyonda, Budak, saklandığı bir evde yakalandı. Hopa Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Tamer Budak'ın sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

"KAÇMAK GİBİ BİR NİYETİMİZ YOK"DEMİŞTİ

Tamer Budak, hesaplara bloke konulduğu haberleri üzerine "Niyet olarak art niyetli bir yaklaşımımız yok. Yine kaçma gibi bir niyetimiz de yok olmadı da. Bu sistem bir ponzi sistemi olarak görülebilir. Ancak biz bunu böyle görmüyoruz. Çiftlik Bank olayı patlayınca, bize zarar vereceğini düşünerek, bu projeyi tümden durdurmadık ancak faaliyetleri yavaşlattık" açıklamasını yapmıştı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Sos 5 yıl önce Şikayet Et
    Hesap gününü hiç düşünmüyormu bu insanlar?
    Cevapla
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    yem almaya gidiyordur ;)
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    60 Milyon diyor ya yuh...
    Cevapla
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    EY millet şu kolay paracılığa bir son verin lütfen. nedir Saadet zinciri ile başlayan MMM ile devam edip, Çiftlik bank yok başka ad altında milletin parasını cukkalayan kişilere niye kapılırız ki. arkadaş çok paran varsa git yasal bir yerden arsa, menkul veya gayri menkul al, yatırım yap, helalinden kazan yatırım yap. bu ne tamahlık ki insanımız bu kadar mı kendimizi kolaycılığa alıştırdık. sistem ona mı gidiyor yoksa biz mi bilmiyoruz.
    Cevapla
  • hidocan 5 yıl önce Şikayet Et
    benim anlamadigimda bu millet parayi nerden bulup veriyor? bu üc kagitcilara
    Cevapla