Resmen yalvardılar: Ne olur gelmeyin

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasıyla birlikte yazın son günlerini deniz güneş ve kum tatili yaparak geçirmek isteyenler, plajları doldurdu. İzmir’in Çeşme ilçesinde nüfus 25 kat arttı, otellerde yer kalmadı.

Resmen yalvardılar: Ne olur gelmeyin
Resmen yalvardılar: Ne olur gelmeyin
GİRİŞ 23.08.2018 10:49 GÜNCELLEME 23.08.2018 10:49
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Çeşme Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, misafirlere ev sahibi olarak "Gelmeyin" demenin çok zor olduğunu vurgulayarak gelenlerin açıkta kalacağını, yatacak yer bulamayacağını belirtti. Bayramdan sonra fiyatları yarı yarıya düşüreceklerini vurgulayan Demir, daha ekonomik bir tatil için turiste "Ne olur gelmeyin, eylül ayında gelin" dedi.

Türkiye’nin gözde turizm yerlerinden Çeşme’de 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle tüm oteller ve tesisler doldu. Plajlarda, kumsalda, sokaklarda adım atmak zorlaştı. Çeşme’nin nüfusu 25 katına çıktı, 1 milyonu buldu. Türkiye’nin her yerinden ilçeye yerli turist geldi. Gurbetçilerin sayısının da çok olması dikkat çekti. Gündüz kumsalı gece sokakları dolduran turistler, turizmcinin, esnafın yüzünü güldürdü.

Çeşme Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, doluluğun yüzde 100 olduğunu belirterek, "81 ilden plaka görüyoruz. Artık gurbetçilerimiz de Çeşme’ye geliyor. Sezonda yüzde 40 gurbetçilerle dolduk bu bayramda da devam etti" dedi.

YORUMLAR 16
  • fahri 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş bizde çeşme çok . Köy çeşmesi olur, cami çeşmesi olur. Latife olsun diye söylüyorum. Allah hayırlı kazançlar nasip eylesin.
    Cevapla
  • Şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Peki turizm de rekor üstüne rekor kırılıyor da, şu turizm de bu sene para kazanamıyoruz, zarar ediyoruz diye devletten yardım bekleyen turizmciler, şimdi ne kadar vergi veriyorsunuz acaba devlete?
    Cevapla
  • TÜRKİYEM 5 yıl önce Şikayet Et
    Olanda para gırla.olmayan bizlerde 3'ün 5'in hesabını yapıyoruz.neyse bunada şükür...
    Cevapla
  • hira 5 yıl önce Şikayet Et
    bu mesajı yazdığın telefon gercekten kac para merak ediyprum
    Cevapla
  • TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    10 yıldır memleketime gidemedim parasızlıktan bu millet parayı nereden buluyor? 31 Yaşımdayım daha bir kere tatile gitmedim
    Cevapla
  • Mustafa çoban 5 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette kriz var dimi dolar yuksek euro yuksek hadi oradan
    Cevapla
  • Rotterdam 5 yıl önce Şikayet Et
    Fazla luks kriz yapiyor. Sikayet fazla fazla var ama sukretmeyi bilen yok.
    Cevapla
  • Hu de 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok abi yok. Kriz sefalet battık. Herkeste 1000 dolarlik telefon beşiktekinde bile. Her hanede oto. Her odada tv . Evde pc tablet laptop. Yok yok yok. Nankör coook ama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle