Öğretmenlere bin 130 TL! Eylül ayında hesaplarında

Eylül’de öğretmenlere bin 130 lira öğretim yılına hazırlık ödeneği verilecek.

Öğretmenlere bin 130 TL! Eylül ayında hesaplarında
Öğretmenlere bin 130 TL! Eylül ayında hesaplarında
GİRİŞ 21.08.2018 07:05 GÜNCELLEME 21.08.2018 07:05
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Önümüzdeki ay okulların açılmasıyla öğretmenlere de öğretim yılına hazırlık ödeneği verilecek. Her eğitim-öğretim döneminin başında hesaplara yatırılan hazırlık ödeneğinin (kırtasiye parası) tutarı, bu yıl 80 lira zamlı olacak. Tutar, 2017 yılında memur sendikaları ile hükümet arasında imzalanan toplu sözleşmede belirlendi. Buna göre; geçen yıl bin 50 lira olan hazırlık ödeneği, bu yıl bin 130 lira olarak uygulanacak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanun'unun 32'nci Maddesi'ne göre hazırlık ödeneği; eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup fiilen öğretmenlik yapanlara (okul müdürleri ile yardımcıları, yönetici, eğitim uzmanı ve eğitim uzman yardımcıları dahil) ödeniyor..

YORUMLAR 48
  • Yazılım muhendisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Başarılı ile başarısıza aynı maaşı verirseniz ortaya kaos çıkar.Basarili öğreten öğretmenler yüksek maaslarla odullendirilmeli, başarısız öğrencileri aşağılayan özel ders veren öğretmenler tespit edilip yaptırım uygulanmalıdır.
    Cevapla
  • SAĞLIK MEMURU 5 yıl önce Şikayet Et
    Geleceğimizi emanet ettiğimiz, bugünün gençleri yarının büyükleri olan evlatlarimizi eğiten, şekil veren kıymetli öğretmenlerimize az bile diye düşünüyorum.Daha güçlü bir ekonomide daha anlamlı eğitim ödeneği verilmesi ümidiyle. ..
    Cevapla
  • Polis 5 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenlerimize az bile onlar herşeyin en iyisine layıklar sonuçlar gelecek neslimizi yetiştiriyorlar
    Cevapla
  • Kermit 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir öğretmen acıtasyonu bide doktor hegemonyası bıktık da...
    Cevapla
  • köy öğretmeni 5 yıl önce Şikayet Et
    ben bir öğretmen olarak sürekli cebimden öğrencilerime para harcıyorum mesela geçen yıl harcadıklarımı düşünecek olursam, her bir öğrencimin doğum gününde en az 30 tl lik hediye,okul demeye bin şahit isteyen yere pano vs ,çocuklara pekiştireç amaçlı şeker vs başka hangi meslekte var bu? biraz kıymet bilin
    Cevapla
  • Cevap 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben de bir öğretmenim ve şu cümleleri kurabilecek arsızlıkta eğitimci olamaz diyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle