Dünya devi Türkiye'yi seçti!

Hyundai Electric, Türkiye’nin siyasal, ekonomik temellerinin sağlam olduğuna inandığını göstermek amacıyla termik röle, kontaktör, şalt malzemeleri ve otomatik sigorta alanındaki yüzlerce ürün çeşidini Türkiye’de üreterek buradan dış pazara sunacak.

Dünya devi Türkiye'yi seçti!
Dünya devi Türkiye'yi seçti!
GİRİŞ 14.08.2018 22:15 GÜNCELLEME 14.08.2018 22:16
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin her türlü zorluğa karşı güçlenen ülke, güçlenen ekonomi düsturundaki başarısına kayıtsız kalmayan daha önceden Hyundai iş ortağı Ruha Elektrik ile Türkiye de 1 milyar dolarlık büyük bir yatırım hazırlığında olduğunu duyurmuştu. 15 yıllık birlikteliğin büyük bir yatırım ile güçlenmesi Türkiye ekonomisinin güvenilirliğini bir kez daha ortaya koydu.

ÜLKEYE YOĞUN BİR DÖVİZ GİRİŞİ SAĞLANACAK, BİNLERCE İNSAN İSTİHDAM EDİLECEK

 

 

Silivri’de 40 bin m2’lik bir tesisi satın alıp üretime hazır hale getiren Ruha Elektrik’in hedefi Hyundai ürünlerini Türkiye’de üretip, başta bölge ülkeleri olmak üzere tüm dünyaya satmak.

Ruha Elektrik Türkiye Satış Koordinatörü Sinan Adıgüzel, küresel rekabetin çok hızlı geliştiği ve zor olduğu bir pazarda böyle bir yatırım yaptıkları için gururlu olduklarını belirtti. Son zamanlarda Hyundai ile Ruha Elektrik arasında üretim anlaşması yaptıklarını yineleyen Adıgüzel, yerli üretime yakın zamanda başlayacaklarını açıkladı. Şirket, Silivri’deki tesislerde; başta kontaktör, kompak şalter ve sigorta gibi şalt ürünlerini üreterek birçok ülkeye ihracat yapacak ve sektördeki yerini sağlamlaştıracak. Bu yatırımla birlikte ülkeye yoğun bir döviz girişi sağlanırken binlerce insana da istihdam kapısı açılmış olacak

DÜNYANIN EN KÖKLÜ MARKALARINDAN...

Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yenilenebilir enerjinin çok önem kazanmasına değinen Adıgüzel; Hyundai'nin yeşil enerjide dünyanın en köklü marklarından biri olduğunu, güneş enerjisi, rüzgar türbini ve benzeri projelerde de Ruha Elektrik ile ortak çalışmak istediğini söyledi.

Bu başarının sadece bize değil,bizi takip eden ve bize güvenen her kesime ait olduğunu iletti. "Sizler için 'daha iyi bir gelecek inşa ediyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK 500 ŞİRKETİNİN YER ALDIĞI LİSTEDE

Ruha Elektrik aynı zamanda dünyanın en saygın ekonomi dergilerinden Fortune Dergisinin yayımladığı ve Türkiye'nin En Büyük 500 şirketinin belirlendiği listede bu yıl da yerini aldı.

Elektrik sektörünün öncülerinden olan Ruha Elektrik A.Ş. son 3 yıldır devler ligindeki kararlı büyümesine devam ediyor; ilk olarak 2015 yılında 396. Sıradan listeye adını yazdıran elektrik devi 2016 yılında 320. Bu yılda 317.sıraya yükselerek büyümenin emin adımlarla devam edeceğinin sinyallerini verdi. 2003 yılından bu yana elektrik ve enerji sektöründe Hyundai'nin Türkiye Distribütörlüğünü yapan ruha elektrik, ''durmak yok yola devam'' misyonuyla hareket ederek bu başarıyı elde etti.

YORUMLAR 29
  • Yine boş.... 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi ulkesi dururken neden burası,kesin zehir saçıyordur...
    Cevapla
  • ADAMIN BİRİSİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan 4,50 --5,00 TL den dolar toplayıp dolar yükselince fırsat bilip elindeki doları bozdurmak marifet değildir.Önemli olan kendi ülkende başka bir ülkenin parasını yatırım aracı olarak kullanıp o ülkeye fırsat vermemektir..sözde birileri döviz bürolarının önünde sıraya girmiş ülke çıkarı için mi yoksa kendi çıkarı için mi hiç almayın kardeşim hiç bazıları balya balya bozduruyor ağzı kulaklarında çok kar ettik diye
    Cevapla
  • kırkdort 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen, ticaret harici kim yatırım icin doviz alıyorsa vatan hainidir.nokta
    Cevapla
  • Almanya 5 yıl önce Şikayet Et
    Tespitlerinizde çok haklısınız, almanlar döviz ticaretiyle hiç ilgilenmezler.
    Cevapla
  • Mevla görelim ... 5 yıl önce Şikayet Et
    Dolar yükseldi işçilik ucuzladı diye düşünüp geliyorlar. Bakalım Mevla'mız bizim için hangi hayır kapılarını açacak...
    Cevapla
  • Kişi 5 yıl önce Şikayet Et
    Okuduysan zaten dolar düşükken de adamlar anlaşmış.Yani doların yükselmesiyle alakalı değil diye düşünüyorum
    Cevapla
  • ihsan 5 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel ortaklık yola devam
    Cevapla
  • yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    kaç işci çalıştıracak?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle