Alçak saldırılara Cumhurbaşkanlığı'ndan ilk tepki

ABD'nin alçak kur saldırılarına Cumhurbaşkanlığı'ndan ilk tepki geldi. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada 'Ekonomik savaşı millet ve devlet birlikte kazanacağız' denildi.

Alçak saldırılara Cumhurbaşkanlığı'ndan ilk tepki
Alçak saldırılara Cumhurbaşkanlığı'ndan ilk tepki
GİRİŞ 12.08.2018 23:40 GÜNCELLEME 13.08.2018 01:17
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı, doların yükselişi hakkında açıklama yayınladı. Kur üzerinden yapılan saldırıya değinilen açıklamada, "Piyasa aktörlerini tedirgin etme çabası kabul edilemez. Ekonomimiz güçlüdür." ifadelerine yer verildi.

"EKONOMİK SAVAŞ VERİYORUZ"

 

 

Bilesiniz ki bu milleti ayakta tutmak sadece bizim görevimiz değil, sanayicinin tüccarın da görevidir. Aksi takdirde B planını C planını uygulamak zorunda kalırım” şeklindeki açıklamaları üzerinden bir algı operasyonu yürütülüyor.

MEVDUAT HESAPLARINA EL KONULMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

Bu algı operasyonu ülkemizin karşı karşıya kaldığı ekonomik savaşın bir parçasıdır. Cumhurbaşkanımızın yaptığı açıklamanın hiçbir yerinde mevduat hesaplarına el konulması gibi bir durum söz konusu değildir.

Cumhurbaşkanımızın sözleri Türkiye ekonomisini güçlendirmeye yönelik devletimizin kararlı tutumunu yansıtmakta, ülkemizden döviz kaçışını engellemeye dönük bir uyarı mahiyeti taşımaktadır.

Cumhurbaşkanımız henüz B ve C senaryolarının detaylarına ilişkin bir bilgilendirme yapmamışken sanal senaryolar üreterek halkımızı ve piyasa aktörlerini tedirgin etme çabası kabul edilemez.

BU SAVAŞI MİLLET-DEVLET BİRLİKTELİĞİYLE BİZ KAZANACAĞIZ

Türkiye, bir ekonomik savaş vermektedir. Buna mukabil ekonomimiz güçlüdür, bu savaşı millet-devlet birlikteliğiyle biz kazanacağız!

YORUMLAR 69
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    KILAVUZUMUZ KUR'AN VE BAKARA 120 : Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır. De ki: Doğru yol, ancak Allah'ın yoludur. SANA GELEN İLİMDEN SONRA ONLARIN ARZULARINA UYACAK OLURSAN, andolsun ki, Allah'tan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır ...
    Cevapla
  • bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    Uzun vadede kaybeden kesinlikle abd olacaktır, Türkiye büyük devlettir, Bundan sonra hiç birşey eskisi gibi olmayacak, abd düşmanımızdır, hain darbe girişiminde desteği vardır, şehitlerimizin kanı ellerine bulaşmıştır, bunun hesabını da vermelidir, uluslararası mahkemelerde dava açılmalı, darbeye ve teröre destekten hesap vermelidir.
    Cevapla
  • Memleket sevdalısı 5 yıl önce Şikayet Et
    Doların yükselmesini fırsat bulup cebini dolduranlar, yuh size, bir de insan hakları, hayvan hakları konuşursunuz çok vicdanlıymışsınız gibi...Merhametsiz ve hainsiniz...Gidin ABD'de Avrupa'da efendilerinize boy gösterin aldığınız batı modası kıyafetlerle, belki sizi beğenirler ama milletin seçtiği Erdoğan'a hakaret etmeyi unutmayın, asla beğenmezler sizi
    Cevapla
  • antepli 5 yıl önce Şikayet Et
    tüm bunlar olurken biz bi karşılık vermeyecekmiyiz,israil ve amerikan mallarına ne zaman yasak koyacaksınız bekliyoruz
    Cevapla
  • BAYRAM 5 yıl önce Şikayet Et
    it ürür her zaman kervan yürüyecektir...inanıyoruz ve üstünüz. Kan ve canımızın son damlasına kadar direniriz..Direnmek, bu ümmetin özelliğidir.vampirlerin ayak oyunları bizi sekteye uğratamaz.ALLAH DİRENENLERLE BERABERDİR...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle