ASKON: Gün, azmetmek daha çok çalışma günüdür

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Hasan Ali Cesur, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan ‘Yeni Ekonomi Programı’na ilişkin değerlendirmede bulundu.

ASKON: Gün, azmetmek daha çok çalışma günüdür
ASKON: Gün, azmetmek daha çok çalışma günüdür
GİRİŞ 10.08.2018 17:22 GÜNCELLEME 10.08.2018 17:22

Yeni Ekonomi Programının nihai hedefler noktasında yaraları sarabilecek çerçevede ele alınmış olduğunu belirten ASKON Başkanı Cesur, kim ne derse desin, kim ne yapmaya çalışırsa çalışsın, sıkı ve uyumlu bir süreç ile tüm dengeleri yerine oturtabilecek güçteyiz. Ekonomide güven ortamının sağlanması faydamıza olacaktır dedi.

 ASKON Başkanı Cesur konuya ilişkin şunları söyledi:

TÜM DENGELERİ YERİNE OTURTABİLECEK GÜÇTEYİZ

Yeni Ekonomi Modeli nihai hedefler noktasında yaraları sarabilecek çerçevede ele alınmış. Hedefler gayet net. Önemli olan bizi bu hedefe götürecek çalışmaları yerine getirebilmekte. Biz inanıyoruz ki, kim ne derse desin, kim ne yapmaya çalışırsa çalışsın, sıkı ve uyumlu bir süreç ile tüm dengeleri yerine oturtabilecek güçteyiz. Türkiye dün olduğu gibi bugün de bunu kendi dinamikleri ile başarabilecek potansiyele sahip bir ülkedir. Önemli olan bu potansiyeli ortaya çıkartabilmektir. Bu potansiyel ortaya çıktığında arzulanan ekonomide güven ortamı sağlanacaktır. Ekonomide güven ortamının sağlanması da hepimizin faydasına olacaktır. Her şerde bir hayır misali bu sınavı da daha da güçlenerek atlatacağımıza olan inancımız tamdır. Gün; azmetmek, daha çok çalışmak ve üretmek günüdür.