Erdoğan'dan dolar açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dövizde yaşanan hareketlilik ile ilgili konuştu. Erdoğan, "Ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz" dedi.

GİRİŞ 10.08.2018 13:59 GÜNCELLEME 10.08.2018 14:45
Bu Habere 129 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt ziyareti sırasında döviz kurlarındaki yükselişle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Cuma namazı sonrası konuşan Erdoğan, 'ekonomik savaş'ta olunduğu yönündeki açıklamalarını yineleyerek, "Ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz" dedi.


 
Ordu'daki sel felaketine de değinen Erdoğan, "İnşallah bu felaketleri de atlatacağız ama ekonomik savaşı da başarılı bir şekilde vereceğiz" diye konuştu.
 
Erdoğan, dün Rize'de yaptığı açıklamada, "Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Şunu unutmayın, onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var. Bizler çok çalışıyoruz. 16 yıl önce neydik, bugün neyiz. İnşallah sizlere sabır, gayret diliyorum. Çok çalışacağız, çok koşacağız. İnşallah 2023'e farklı gireceğiz. Benim buna imanım, inancım var. 24 Haziran'da siz bizi yalnız bırakmadınız"  ifadesini kullanmıştı.
 

 

 

YORUMLAR 129
  • HIRSIZ abd 5 yıl önce Şikayet Et
    abd ile yapılan tatbikatları iptal edelim.türkiye afganistandaki askerini çeksin. abd düşmanları desteklensin. düşmanımın düşmanı benim dostumdur.
    Cevapla
  • Ahmed 5 yıl önce Şikayet Et
    Dunyada turkiyedeki model bankalar her Dovize biyesel hesap acmasi kaldirlma fransada yabanci doviz hesabi kulanilmasi yasak sadece tactile gidenler alirlar Oda merkez bankasi NDA kilik passeporta islenir frangine ayni
    Cevapla
  • Emekli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde döviz alım-satımını yasaklayın herkes bütün işlerini milli paramızla yapsın.Özal döneminde rahmetli Özal mark ve dolar alım satımını yasaklamıştı da avrupa ekonomik zarara girmeye başlayınca Özal'ın arkasından koşmaya başlamışlardı.Bizler de aynen öyle yapalım biz avrupanın arkasından koşacağımıza avrupa paralarının serbest olması için bizim arkamızdan koşarak bize tavizler versin.
    Cevapla
  • Kamera88 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Emekli siz sanirim Ülkeyi komple baatirmak istiyorsunuz, Global alisveris Euro Dollar veya Bitcoinle yapilir TL ile degil
    Cevapla
  • Haydar 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu topraklarda bu coğrafyada birlikte doğup yaşamaktan şeref duyduğum milletim DİNLEMEMEK ÜZERE YOLA ÇIKANLAR ASLA YORULMAZLAR Allahın izniyle bu millet sur'a üflenene kadar zalimin karşısında sert mazlumun yanında şefkatli duruşunu devam ettirecektir
    Cevapla
  • efrasiyab 5 yıl önce Şikayet Et
    başaknım siz merak etmeyin biz böyle dolar artışını hiç bir zaman görmedik sizin sonuna kadar yanınızdayız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle